Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün Riva dönüşü sıkışık trafikte aralardan kaçmaya çalışırken sol ayak pegini ve vites kolunu yolda bulunan sabit ikaz dubasına çarparak kırmayı becerdim. İçimden güzel küfürler etmeye başladım yeni gelmiş motosikletin yedek parçası olmayacağını düşünerek. SPORMOTO KTM'yi arayarak durumu ilettim geçmiş olsun dileyip çekici yönelttiler ve hemen servise çektik. Ellerinde yedek parça yoktu ve Haziran ortasında geleceğini söylemişlerdi telefonda, ama servisteki ustanın söylediklerini aynen yazıyorum: "Seni motorsuz mu bırakacağız, bizim motorunkini takarız." O anki mutluluğumu anlatabilmem namümkün. Motosikletin servise girmesiyle çıkması bir oldu diyebilirim. Toplamda yaklaşık 6-7 dk içinde parçaları yenisi ile değiştirdiler. Ücretini de rodaj bakımına geldiğinde hallederiz deyip para mara almadılar. Bu jesti tabii ki de karşılıksız bırakacak değilim. Rodaj bakımına 1 tepsi baklava ile gideceğim.:cherry:
SPORMOTO KTM servisi için şöyleler, böyleler diye yazanlara ithafen yazılmıştır. İyi günler herkese.
SPORMOTO KTM servisi için şöyleler, böyleler diye yazanlara ithafen yazılmıştır. İyi günler herkese.