Arama sonuçlarınız

1. AKS

15-20 bin TL Kask Önerisi

Ahali valla geçmiş forum konularına baktım açılan konular hiçbir sonuca bağlanamamış maalesef ve detaylı bir kullanım deneyimi, öneri vb. bulamadım o yüzden dedim neden konu açmayayım? Hazır kask alma arifesinde sizin de değerli yorum ve tecrübelerinizi bekliyorum. Motorum Pulsar F250 ortalama...
  2. AKS

Scorpion EXO-491 Kaza Sonrası Kullanıma Devam Edilir mi?

Kazada otobüse çarpmıştım neredeyse kafa kafaya oldu ama sağa gidonu kırınca sol el ve sol ayak darbeye bağlı kırık oldu. Kaza da kafamı vurduğumu veya yerde sürüklendiğimi hatırlamıyorum hemen motoru kapatıp kaskı çıkarıp uzandığımı hatırlıyorum. Konumuza gelince böyle bir hasar var kaskta bu...
  3. AKS

CB125F Alma Arefesindeyim

Herkese selamlar, Dominar 250 ile kaza yaptıktan ve kusurlu çıktığımdan ötürü satarak yollarımı ayırmak zorunda kalmıştım. Aradan geçen 5 ay sonra hem iyileşmek hem de biraz maddi olarak toparlamış bulunarak biraz motor bakınıyordum. Bir çok modeli araştırdım ikinci el fiyatlarına baktım ama hiç...
  4. AKS

Motorsuzluk zor, maddiyat daha da zor.

Herkese selamlar dostlar, kaza sonrası motorumu sattım dominar 250'yi 40 bin TL'ye. Şimdi şükür toparladık işe başladık ama kapıda motorun olmaması çok zor. Sanki bir ayağım daha gitmiş gibi :D Sürekli kafamda 125lik ufak bir şey alayım şehir içi ayağımı yerden kessin düşüncesi var. Bu kapsamda...
  5. AKS

Kaza yaptım tamir ettirmeli miyim?

Herkese iyi forumlar sağlıklı sürüşler dilerim, 28 Temmuz'da otobüsle biraz kafa kafaya girmem sonucu bir kaza geçirdim. Sigorta da yapmayacak büyük ihtimalle kusuru %50 verecekler. Bu açıda motosikleti tamir mi ettirmeliyim yoksa bu şekilde alıcı olur mu nasıl yaparım biraz kararsız kaldım. Bu...
  6. AKS

Motosiklet Pantolon tavsiyesi

Merhabalar, malumunuz ekipmanları yavaş yavaş tamamlıyorum bi pantolon bir de bot kaldı. Bu ay pantolonu alayım diyorum artık. Taksitli olursa çok daha iyi olur 4-5 bin TL'ye kadar önerebileceğiniz marka model var mıdır ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  7. AKS

Motosiklet Bakım Seti Alet-Edevat

Malumunuz servisler pahalı zaten motorumda 28 bin kilometrelerde gerek yağ bakımı zamanı yağ bakımlarını yapabileceğim ufak tefek grenajları sökebileceğim bir malzeme seti arıyorum. Kullanan set halinde bu markanın bu ürünü var diyebileceğiniz ürünler varsa önerirseniz çok memnun kalırım. Set...
  8. AKS

Dominar 250 Modifiye

Herkese selamlar iyi sürüşler, Dominar 250'imi modifiye etmek istiyorum yani modifiye derken uçuk kaçık değil ama küçük dokunuşlar, sticker vb. araçlarla süslemek gibi diyebiliriz. Motorumun beyaz kısımları çok gözüme çarpıyor oradan başlamak istiyorum açıkçası. İlk olarakta sepetimi boyamak...
  9. AKS

Yazlık mont, kışlık eldiven tavsiyesi

Herkese iyi forumlar öncelikle, Macaristan'dan bir tanıdığım geliyor benimde yazlık mont ve kışlık eldiven ihtiyacım var ama Macaristan'da biraz sanırım çeşitlilik az o yüzden bir türlü karar veremedim sitenin linkini de bıraksam bana tavsiyelerde bulunabilirseniz çok sevinirim. Ortalama 10 bin...
  10. AKS

Motosikleti Sahiplenememek?

Herkese iyi forumlar, yıllardır motor hevesim vardı sonunda 3 ay önce 2021 Dominar 250 D aldım arkadaşımdan 24 bin kilometredeydi nispeten taksite uygun bi fiyata denk geldi ben de aldım. Motor sürmeyi çok seviyorum üstünde olmayı gezmeyi ama sanki motor benimmiş gibi bir hissiyat uyandırmıyor...
  11. AKS

Motosiklet Eldiven Önerisi

3 bin TL bütçem var Ankara'da oturuyorum ama genelde hava 6+ derecelerde sürüyorum bu göz önünde bulunduğunda hangi eldiven önerirsiniz ? Kışlık alsam çok kullanamayacağım gibi yazlık alıp içine termal eldiven alıp kış günlerinde onu kullanırım diye düşündüm. Zaten çok uzun süreler motor...
  12. AKS

Scooter tavsiye

Herkese iyi forumlar, arkadaşım motora başlamak istiyor trafik tecrübesi de olmadığı için scooter ile başlamasını düşünüyoruz bugün hatta rks freccia 150 alacaktık ama motor daha sıfırken çalışmadı soğuduk almadık. peşin fiyatına taksit motorlar daha cazip ama ihtiyaç kredisi çekip başka...
  13. AKS

Motor sürerken garip gelen şeyler

Herkese iyi forumlar, motora yeni başladım ortalama iki hafta oldu onda da işe gidip geliyorum günlük 35-40 kilometre yol yapıyorum. Yeni başladığım için bazı şeyleri garipsiyorum sizlere sormak istedim umarım vaktiniz ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim. 1.Gazdan çektiğim anda gelen motor freni...
  14. AKS

Dominar 250 Lastik Önerisi

Selamlar herkese iyi forumlar, yeni aldığım motorun lastiği bitmiş yeni lastik alacağım ama kışlık mı almalıyım 4 mevsim mi bilmiyorum. Bu konuda tecrübesizim değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir sorum da fabrika lastiği MRF'ler nasıldır sıfır çıkmaları uyguna satılıyor alınır mı ?
  15. AKS

15 Bin TL ekipman tavsiyesi

Dominar 250D alacağım,15 Bin TL ekipmana ayırmayı düşünüyorum Ankara'da yaşıyorum kendimce şöyle bir liste oluşturdum. Bir göz atıp tavsiyede bulunursanız, yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim.
  16. AKS

Sizce mantıklı mı ? CB 250R Alma serüveni

İyi forumlar herkese umarım herkes sağlıklı mutludur. Sizden ricam biraz zamanınızı ayırıp yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Biraz araştırma yaptım ne alsam işte Drift'ten başladım bir NS125'e oradan 250NK'ya sonra ikinci el Dominar 250D falan derken hiçbiri sağlıklı bir şekilde içime...
  17. AKS

Motor Tavsiyesi

Herkese iyi günler, iyi forumlar. Ankara'ya memur olarak atandım evim Dikmen'de iş yerim İncek'te 20KM mesafe var.50 Bin TL nakitim var kalanını taksitle ortalama aylık 10-12 bin TL arası ödeyerek alabileceğim motor araştırıyorum bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hiç motor...
  18. AKS

Parasızlık ve Çaresizliği Anlatıyorum

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. 18 yaşında üniversite öğrencisi bir gençim. Çocuklukdan gelen 2 teker aşkı var uzun süre bisiklet turları falan katılım olsun. Sürekli motor hayali kuruyorum, kuruyordum. Bugün 2000 Tl param var ve ben bu parayla mundar oldum resmen. 2000 Tl gerçekten...
  19. AKS

Biliyorum Görmekten Sıkıldığınız Başlık Yeni Başlıyorum :)

18 Yaşındayım 1.85 boy 80kg bunların bi önemi varmı pek bilmiyorum ama yinede yazıyım bazı arkakdaşlar yazmış. Bir çok konuda baktım dolandım ama bir türlü aklımdaki sorulara cevap bulamadım bi türlü tatmin edemedim kendimi. İzninizle sorularımı sırayla yazıyım ama öncesinde. 0 bilgi-0 tecrübe...

Yeni mesajlar