Biliyorum Görmekten Sıkıldığınız Başlık Yeni Başlıyorum :)

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
18 Yaşındayım 1.85 boy 80kg bunların bi önemi varmı pek bilmiyorum ama yinede yazıyım bazı arkakdaşlar yazmış. Bir çok konuda baktım dolandım ama bir türlü aklımdaki sorulara cevap bulamadım bi türlü tatmin edemedim kendimi. İzninizle sorularımı sırayla yazıyım ama öncesinde. 0 bilgi-0 tecrübe ne araba sürdüm ne scoter elime aldım tek sürebilidğim bisiklet :pr:

1) 2-3Bin arası değişen 3 binede belki ulaşabilceğim bir bütçem var.
2) Günlük 30km götürebilcek hangi motor tavsiye edilir?
3) Scooter diyen var yok ybr 125 esd diyen var vitesli canddır zor öğrenirsin scoterdan avantajlı diyen var hangisi cevabı bulamadım?
4) Normal hız düşkünü olmayan ama motor seven yok alıyım herkes bana baksın artistlik sevmeyen bir tipim.

Umarım okurken sıkmamışımdır sizin tavsiyeleriniz nelerdir? ne yapmalıyım?

Ygz

Öncelikle 3bin içinde ekipmanda varsa o paraya hiçbişey alamazsın
Biliyorsundur sigortalar acayip yüksek çıkıyor ve yeni başlıyorsun,benim sana önerim sıfır bir motor al en azından öğrenene kadar arıza çıkarmasın

Bu fiyata da önerim bajaj boxer,bende de var 4.700 civarında titreşim harici bi sıkıntı yaşamadım.birde alacaksan eğer motorun frenlerini ayarlasınlar düzgünce bazıları frenleri çok sıkmamış oluyor aklında olsun

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Forumda ikili tartışmalar yaratmak, ve konu dışı mesajlar yazmak kural dışıdır. Tartışmak yerine kural dışı olduğunu düşündüğünüz mesajları şikayet butonu ile yönetime bildirin. Tüm mesajlar silinmiş olup,gerekli uyarı/cezalar uygulanmıştır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

18 Yaşındayım 1.85 boy 80kg bunların bi önemi varmı pek bilmiyorum ama yinede yazıyım bazı arkakdaşlar yazmış. Bir çok konuda baktım dolandım ama bir türlü aklımdaki sorulara cevap bulamadım bi türlü tatmin edemedim kendimi. İzninizle sorularımı sırayla yazıyım ama öncesinde. 0 bilgi-0 tecrübe ne araba sürdüm ne scoter elime aldım tek sürebilidğim bisiklet :pr:

1) 2-3Bin arası değişen 3 binede belki ulaşabilceğim bir bütçem var.
2) Günlük 30km götürebilcek hangi motor tavsiye edilir?
3) Scooter diyen var yok ybr 125 esd diyen var vitesli canddır zor öğrenirsin scoterdan avantajlı diyen var hangisi cevabı bulamadım?
4) Normal hız düşkünü olmayan ama motor seven yok alıyım herkes bana baksın artistlik sevmeyen bir tipim.

Umarım okurken sıkmamışımdır sizin tavsiyeleriniz nelerdir? ne yapmalıyım?

Ekipman + Eğitim + Ehliyet = 3.000 TL yetmez, hacıııııııııııı.
Yaylan

Elektrikli motor al sağdan sağdan git bu paraya anca bu yoksa ehliyetti, motordu, ekipmandı, sigortaydı, vergiydi çok yüksek rakamlara çıkacaksın. Mantıklı olan bu iyi günler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu okumadım ben gereken cevabı vereyim ybr al bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar