Arama sonuçlarınız

1. T

Honda bu ay zam yapmadı, tebrik etmek gerek kendilerini :)

2018 zamları yapıldı ( Suzuki,Yamaha,Bajaj v.b.) Honda'dan ses soluk yok inşallah çıkmaz şu saatten sonra :) yalnız düştüğümüz duruma bakın zam yapmadılar diye şaşırır hale geldik artık motosiklet camiası olarak zam kelimesine o kadar alıştırıldık ki yeni bir ay başlangıcında zam gelmeyince...
  2. T

Hafif Paslanan O-Ring'li Zincir İçin Çözüm

Ninja 300 marka model motosikletin zinciri yavaş yavaş paslanmaya yüz tutmuş zinciri sökmeden bu motorun zincirindeki hafif pası nasıl yok edebiliriz ? WD - 40 Kullansak bir seferlik bir sorun olur mu ve pası yok eder mi ?
  3. T

Ek Gümrük Vergi Zammı Hakkında

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhabalar. Hepimiz biliyoruz ki önümüzdeki günlerde devletimiz sağolsun yine bir zamcık yapıyor motosikletlere. Ben yaklaşık 5 ay önce CBR 650F motoruma kavuştum çok şükür. Şimdi benim çok yakın arkadaşım alacak fakat işe yeni girdiği için henüz yeterli miktarda...
  4. T

CBR 650F 2017 Kırmızı Fotoğraf İsteyen Arkadaşlar vardı Buyurun :)

Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
  5. T

CBR 650F 2017 Kırmızı Yeni Bebeğim..

Öncelikle 0 motosiklet aldığım için kavuşamadım içim içime sığmıyor bu duyguyu herkesin yaşaması dileğiyle darısı başınıza inşallah. Bugün Honda Esengülden 2017 kırmızı CBR 650F almış bulunmaktayım. 36.750 TL olarak fuar fiyatı üzeriden yardımcı oldular sağolsunlar. Bildiğim kadarıyla mart...
  6. T

Euro 4 Emisyonu Konusu Bilgi Paylaşımı

Bu yeni motosikletlerin Euro 4 uyumlu olmasının doğaya daha az zarar vermesi, daha az karbon salınımı yapması haricinde kullanıcı için bir artısı eksisi var mı ? Fiyatlara bindirim oldu tabi o hariç ::angry2::
  7. T

4silindir ciğerli 230-240 hızları görebilecek biraz yakışıklı motor tavsiyeniz Lütfen

öncelikle herkese selamlar, Yaşım 19 Cbr 250R motorumu satmış bulunmaktayım. 3 buçuk senedir yaklaşık 55.000 Km. kadar devirmiş bulunmaktayım. Bunların arasında 3-4 bin kadar fz6, 600f gibi motorlarda sürmüşlüğüm vardır. 4 silindir deneyimi az da olsa yaşamış birisiyim fakat bana ait 4 silindir...
  8. T

CBR 250R 2014 HRC PIRIL PIRIL TERTEMİZ

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-sorunsuz-bir-makine-cbr250r-hrc-exstrali-336160360/detay/ Numaram ilanda mevcuttur.
  9. T

CBR 250 DENGE TOPUZU OLAN ARKADAŞLAR ?

Denge topuzum seyir esnasında düştü cbr 250 denge topuzu olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Honda Anes 50 lira diyor ::angry2:: istanbul içi elden teslim alabilirim.
  10. T

XJ6 Diversion F Kullanıcıları ve XJ6 Ayarında 4 silindir tavsiyesinde bulunacaklar !!

Öncelikle Herkese Merhabalar Arkadaşlar. İsmim Tarkan 2 yıllık CBR 250R sürücüsüyüm yaklaşık olarak 30.000 km. kadar tecrübem var. Gerek uzun yol gerek şehir içi, yağmurda, çamurda her koşulda (pist hariç) sürüş tecrübem var. Şimdi 2. motosikletim olan CBR 250'limi satıp onun yerine XJ6...