CBR 650F 2017 Kırmızı Fotoğraf İsteyen Arkadaşlar vardı Buyurun :)

Hayırlı olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

9QG6qo.jpg

01yPNR.jpg

37AXj5.jpg

yEVyL9.jpg

Eg375v.jpg

Allah hepimize şu gülümseme ile fotoğraf çekilip buraya atma fırsatı verir inşallah :) Ben bile mutlu oldum. Kazasız belasız kullanırsın inşallah :)

Hayırlı olsun çok güzel gözüküyor :) Kazasız belasız sürüşler.

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun eksik olmayın hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın m.değilim fazla Mfbulut arkadaşımızın dediği gibi inşallah herkese nasip olur darısı herkesin başına inşallah kusuruma bakmayın yazamıycam :)

Hayırlı olsun , alet yanıyor :)

Plaka denk mi geldi , benim de motorum gelecek inşallah aynı bayiden aldım ... RR Plaka hangi ilçeden çıktı :)

Hayırlı olsun güzel kardeşim güzel mantıklı bir karar verdin tebrik ediyorum seni kazasız belasız sürmen dileğiyle :)

Hocam heyecan çok güzel birşey ama motor malesef çok tehlikeli, umarım bunun farkındasınızdır.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yine hayırlı olsun bu 2017 model makyajlı olan sanırım ? honda yazısının ordaki egzoz görüntüsü süper olmuş hemde ısıyı dağıtır.bu motorda 2 tane nefret ettiğim nokta var biri arka stoplar msx ile aynı öbürüde kadran.ama gaza basınca heralde kadrana bakıcak zaman olmuyordur:queen: arka stoplarda seni takip etmeye çalışan vatandaşın sorunu olur:wiinkk:

Hayırlı olsun. Bana göre xj6 ile birlikte en mantıklı motorlardan biri. abs var, 4 silindir, görece daha kontrol edilebilir, grenajlı, rahat oturuşlu, ee şekli de güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar