- Konu Yazar
Öncelikle 0 motosiklet aldığım için kavuşamadım içim içime sığmıyor bu duyguyu herkesin yaşaması dileğiyle darısı başınıza inşallah. Bugün Honda Esengülden 2017 kırmızı CBR 650F almış bulunmaktayım. 36.750 TL olarak fuar fiyatı üzeriden yardımcı oldular sağolsunlar. Bildiğim kadarıyla mart ayında ki postada son kırmızı 650F'i ben aldım
İstanbul'da bir sürü bayiyi aradım yok çekti hepsi nisanda gelecek 2. Posta dediler ona da 37.500'den kapı açtılar 39 ve üstü de olabilir bile diyenler oldu. Ödemeyi yaptım, Pazartesi teslim alacağım yeni bebeğimi sizlerede gerek fotoğraf yoluyla gerekse video yoluyla gösteririm alacak olanlara özelden gerekli bilgiyi veririm.R6'dan vazgeçirdi beni bu yeni kasa kırmızı, gerçekten çok güzel yapmışlar yeni kasanın rengini. Neyse lafı fazla uzatmadan sorumu sorayım pazartesi teslim alıcam bayide tutmak istemiyorum üzerine biri oturur veyahut çizilir v.b. . Bayi satıcısıda aynısını dedi alırsan daha iyi olur dedi. fakat plaka ruhsat olmayacak Şişli'den Sefaköy'e kadar getireceğim polise yakalandığım takdirde ne gibi bir sorunla karşılaşırım bu sıkıntıyla karşılaşan bir arkadaş var mi acaba yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler Herkese