Arama sonuçlarınız

1. oialdemir

Ulan olaya bak ahahaahhaa

https://resmim.net/i/qxim6 Suyu çıktı artık :D
  2. oialdemir

KTM - CFMoto' nun dağıtımını devralıyor.

2023' de İngiltere ve İrlanda' da KTM satış noktalarından CFMoto modelleri satın alınacakmış. Ortaklık büyüyor. Bu büyük cc Çin menşei üreticiler içinde en geniş vizyon bunlarda çıktı. Kaynak; https://www.motorcyclenews.com/news/2022/october/cfmoto-ktm-distribution/
  3. oialdemir

!!! Benelli 752S - 345.000 TL - TANRILAR ÇILDIRMIŞ OLMALI !!!

Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi ben Benelli motosikletleri seven bir adamım. Ülkede ki ilk Leoncino sahiplerinden de biriyim. Ancak son zamanlarda gördüğüm büyük cc Çinli üreticiler arasında. Ülkemizde CFmoto markası her gün daha da kurumsal bir düzene kavuşurken Benelli' nin bu kadar...
  4. oialdemir

OJ - FEAT - DERI ELDIVEN ( SUPER SPORT ICIN )

S-Beden Sıfır kondisyonundadır. 1-2 kez giyilmiştir. Not: Şuan sıfır fiyatı 1200 TL dir. https://www.letgo.com/tr-tr/i/oj-feat-spor-motosiklet-eldiveni_ddf75902-a0a4-4609-8c7e-53e8064d53a4
  5. oialdemir

2020 MART TESCİLLİ - 5 YIL GARANTİ 2019 Model XMAX 250 ABS - Mavi ( Lansman Rengi )

2020 MART TESCİLLİ - 5 YIL GARANTİ 2019 Model XMAX 250 ABS - Mavi ( Lansman Rengi ) Mart ayında trafiğe çıktı. 1000 ve 5000 bakımı Premier Yamaha' da yapıldı. İlk bakımda 5 yıl sınırısız km garanti satın alınmıştır. Bana göre çantadan, sissy bar' dan değerlidir. Çünkü Yamaha Türkiye...
  6. oialdemir

2 x 38 Litre Yan Çanta Seti Adventurer

Sadece bir kez gezide kullanıldı. Fiyat: 2000 TL...
  7. oialdemir

Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum nereye geldim :)

Bütün hafta Hero Xpulse 200' e baktım, inceledim. Hatta test sürüşüne kayıt oldum. Sonra ne olduysa bu oldu. Şaşkınım. Piyanocu olduk arkadaşlar :silent:
  8. oialdemir

Leoncino' ya Veda // Bozcaada ve Alaçatı

2 yıl ve 27000 kilometrenin ardından bize güzel şeyler kattı. Elveda :(
  9. oialdemir

BRIXTON CROSSFIRE 500

Muhtemelen ülkeye gelmeyecek olan yeni bir üreticiden yeni bir motosiklet bu yıl Eicma da tanıtıldı. ( Bizde 125' lik leri var ) Leoncino ve CB500F gibi ağırlık ve güç özelliklerine sahip. A2 sınıfında yeni bir motosiklet. Leoncino, Sixty, Vitpilen gibi modelleri sayarsak. Yeni oyuncular bu...
  10. oialdemir

2 x 38 Litre Çanta yaptırmak. Adventurer Markası hk.

Merhaba, Bir süredir soft çantalar yerine bir yeni bir çanta arayışı içindeydim. Leoncino ile tekstil çantalar başta fena durmadı. Ancak daha sonra yol yaptıkça ve artçı kıpırdadıkça Soft çantalar yataktan düşen yorgon gibi oluyor :) Tekere sürtüyor vs. Bende bir kaç firma araştırdım...
  11. oialdemir

Harley Davidson ve Benelli ortaklığı

Harley Davidson Asya pazarına küçük hacimli motosiklet ile girmek için Q.J Benelli ile anlaştı. BMW' nin TVS ile ürettiği G310 serisi ardından Harley' de asya pazarını girmek için yerel bir ortak ile anlaştı. 2020 de yenilenen TNT250 yi klasik bir Harley Davidson tasarımı ile Asya pazarından...
  12. oialdemir

2018 Model Benelli Leoncino 500 ABS // 17000 ' de

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-500-629691151/detay/ İlan No 629691151 2018 Model Benelli Leoncino 500 ABS Teknik Özellikler. Maks. Güç 47,6 HP @ 8500 rpm Maks. Tork 45 Nm @ 5000 rpm Euro 4 uyumlu // A2 ehliyet ile kullanılabilir. 120/70-...
  13. oialdemir

BENELLİ TARİHÇESİ

Güzel video olmuş. Her sorana 20 dk anlatmaktan bıkmıştık. Videonun benim motorla bitmesi ayrı güzel tabi :)
  14. oialdemir

'' Dünyanın En İyi Motosiklet İncelemesi '' Mototroll' den alıntıdır.

Motoron Dergisi ve Benim kullanıcı inceleme rağmen yer yüzünün ilk incelemesi yazan hanım ablaya Mototroll İnstagram Sayfası dersini vermiş. Ben çok güldüm izlerken :) Bir işi yaparken özgün olmak ve iyi yapmak lazım. Yada 5 liralık malı 100 liralık gibi anlatmamak lazım. Kısacası Piyasa...
  15. oialdemir

Eyyyy Endurocular kimdir bu SWM Motorcycle ???

Ey endurocular derken 250 kg tur motorlarına binen arkadaşlar değil tabi. Arazide hoplayan zıplayanlara bu soru. Sanıyorum ülkemizde bilinmeyen bir enduro üreticisi. Modellerine bakınca gerçeten kaliteli görünüyorlar. Hafif ve güçlü motorlar üretiyorlar ama daha iyi bilmediğimden enduro kültürü...
  16. oialdemir

Benelli Leoncino Kullanıcı İncelemesi // 15000 km Sonra Olanlar !!!

Leoncino ile dolu dolu bir yıl geçirdik. Uzun yollar yaptık, haftasonu gazladık ve akşamları sahillerin yolunu tutup kahvemizi yudumladık. 15000 km yi geçtik ve artık paylaşacak tecrübelerimiz oldu. Şimdi tarafsızca, iyisiyle ve kötüsüyle geçirdiğimiz tüm zamanı size anlatalım.
  17. oialdemir

2007 Model Honda Shadow VT750 ( 80.000 km de ) Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Bu aralar Cruiser diye yiyip bitirmekteyim kendimi. Bir Sons of Anarcy rüzgarı ile başlayan sevda ciddi bir meraka dönüştü :) XVS950 - Iron - XV950 - VT750 kafamda ki modellerdi. Şimdi uygun bir 2007 Shadow buldum. Karburatörlü olan versiyon. Motorun kazası yok. İlk...
  18. oialdemir

Sizce Benelli Leoncino 2. elde ne kadar olmalı ??? ( Farklı bir motosiklet satmak )

2018 Model Benelli Leoncino 500 ABS Teknik Özellikler. Maks. Güç 47,6 HP @ 8500 rpm Maks. Tork 45 Nm @ 5000 rpm Euro 4 uyumlu // A2 ehliyet ile kullanılabilir. 120/70- R17 ÖN LASTİK ( Pirelli Angel ST ) 160/60 - R17 ARKA LASTİK ( Pirelli Angel ST ) Kuru Ağırlık : 186 kg Sele Yüksekliği ...
  19. oialdemir

2018 Benelli Leoncino 500 - 12750 km

İlan No 629691151 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-benelli-leoncino-henuz-turkiye-de-tek-629691151/detay Teknik Özellikler. Maks. Güç 47,6 HP @ 8500 rpm Maks. Tork 45 Nm @ 5000 rpm Euro 4 uyumlu // A2 ehliyet ile kullanılabilir. 120/70- R17 ÖN LASTİK ( Pirelli...

Yeni mesajlar