Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum nereye geldim :)

Bütün hafta Hero Xpulse 200' e baktım, inceledim. Hatta test sürüşüne kayıt oldum. Sonra ne olduysa bu oldu. Şaşkınım.

9Idd1B.jpg
237W0E.jpg
7PWnPZ.jpg

Piyanocu olduk arkadaşlar :silent:

hayırlı olsun. senin gene iyiymiş.
ben youtubeye yüklenen ilk videoyu ararken bunu aldım. nasıl oldu anlamadım.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hayırlı olsun :queen: . Gerçekten beğendiğim bir alet. Kazasız, belasız ve cezasız binin inşallah.

rengi muazzam hayırlı olsun:cat: xmax 250 istanbul için olmazsa olmazlardan

İstanbul' da tüm haftasonu mavi aradık bulamadık. İzmit Şişman Motor sağ olsun. Cüzzi bir nakliye karşılığı akşam kapıya kadar geldi. Ben gün içinde sigortayı filan halletmiştim. Yarın plaka ruhsat. Boyun fıtığı derdime çok dokunmayan bir makine ile devam etmek hayırlı olur diye düşünüyorum şimdilik.

Teşekkür ederim. Sizin 09 ' da yeni galiba hayırlı olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------

hayırlı olsun. senin gene iyiymiş.
ben youtubeye yüklenen ilk videoyu ararken bunu aldım. nasıl oldu anlamadım.

[url]https://i.hizliresim.com/QraKJW.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/cwpsVD.jpg[/url]

[url]https://i.hizliresim.com/iErvdc.jpg[/url]

Hemde hyper moto' dan seninki güzel hikaye :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Hayırlı olsun :queen: . Gerçekten beğendiğim bir alet. Kazasız, belasız ve cezasız binin inşallah.

Teşekkür ederim. Abimin spacy ile fıtı fıtı gezdiğim günlere geri döndük. Acık daha teknolojik. Bakalım hiç bir fikrim yok vallahi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Songül Karlı'ya denk gelmediniz de mi la?

Gelsem şaşırmazdım. Şehir için hoplarım zıplarım eğlenceli olur diye çok baktım Hero' ya çok hoşuma gitti aslında. Ama doktor tavsiyesi ve hanımın ısrarına yenik düştük. Umarım scooter konforuna alışığ motosikletten uzaklaşmam. Arkadaşa fotoğrafını attım. Oğlum hala motorun yok diye geyik yaptı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.

hafta sonu Nouma'nın Barcelona ya attığı golü ararken geldiğim yer 😀

Sabah hanımı işe bıraktım. Minübüs' e binmesin diye. Biz evden çalışmaya başladık zaten.
Maxi Scooter hakikaten güzel işmiş. Ne su sekiyor ne rüzgar geliyor. Rahat rahat gittim geldim.
Güzel de gidiyor. Uzun süre mutlu mesut binicem ben buna galiba :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Ben olsam İstanbul'daki herkese scooter şart koşarım. Bide eski Bmw gibi üstü kapalısı olsa.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Sabah hanımı işe bıraktım. Minübüs' e binmesin diye. Biz evden çalışmaya başladık zaten.
Maxi Scooter hakikaten güzel işmiş. Ne su sekiyor ne rüzgar geliyor. Rahat rahat gittim geldim.
Güzel de gidiyor. Uzun süre mutlu mesut binicem ben buna galiba :)

Hayırlı olsun. Scooter candır, her garaja lazım bir tane.

Hayırlı olsun, genelde maxi scooter'e geçen biri çok zor bırakır. Ben küçük tekerlek , yetersiz süspansiyon gibi sıkıntılar çekmesem sanırım hiç vitesli işini düşünmezdim bile .. Scooter'i seversen, gelecekte T-Max ya da Burgman 650'ye binmen dileği ile diyelim ..

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Allah hepimize Ak-550 nasip etsin inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar