Ulan olaya bak ahahaahhaa

xmax ve forza da minimum 195 olmuş. alanlar salak olduğu sürece satan oluyor tabii ki.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
AR YİRMİBEŞ

namı diğer Hararet reyis

deprem yardımlarını cukkalayan devletten, bu konuda bir yaptırım yapmasını beklemıyorum açıkçası .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oooooo en sevdigimmm konu :)

Arkadaslar bence 2023 r25 147.000 liste fiyati gercekten cok ucuz kaldi.
Gunumuzde artik 147.000 para degil.

Ayrica bunun sorumlusu bana gore liste fiyatlarini dusuk tutan yamaha dir.
Liste fiyatli 200.000 olsa bunu alan al satci uzerine pek bisey koyamaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Jeo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Süleyman Demirel'in 1979 da şapkasından çıkan " ekonomik istikrar programı " sonucunda serbest piyasa ekonomisinin günümüze yansıyan insan ahlakı sonucunda her ürünün fiyatı orta da. Zaten ne gelirse BAŞIMIZA bu insanlar sayesin de geliyor. Bu yüzden değişmesi gereken şeylerin için de bence malum kişiler hariç serbest piyasa ekonomisi de yer alıyor. Üzücü bir durum ama hayatın gerçeği.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben bunu bu fiyata satanda suç bulmuyorum. Burada bu işe karşı kaç kişinin elinde r25 olsa liste fiyatının altında satar bu piyasada? Bence asıl suçlu alan. Almayın.

Yaza doğru bir motosiklet alma fikrim var ama ne sıfır motosiklete liste fiyatından fazla, ne de ikinci eline ederinden fazla veririm.

Elimde patlayacağını bile bile gider liste fiyatından Moto Guzzi alırım yine de bu aç köpeklere 3 kuruş kazandırmam.

Almayın! Aldırmayın!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Stalin mezarından da çıksa, Che Guevara puro da yaksa, Mao milleti idam da etse, Erkan Baş da gösterse bu fiyatlar inmez artık. Genç kardeşlerimiz R25'e bu kadar kıymet verdiği müddetçe "Dost Oto" gibi yaratıcı isme sahip vizyoner ve de tirrek firmalar tüm motorları stoklayıp yüksek fiyattan itelerler.

Dost Kazığı (Fotoğraftaki ağbi yerine şeyhinizi düşünün :wiinkk:)
odatv_image_62__175d26fc62eb48.jpg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
serbest piyasa ayagına sokup duruyorlar zaten.

piyasayı %10 oynatmak serbest piyasadır ancak %25-30 ki bu da görüldüğü üzere 50 60 bin tl'ye denk geliyor, oynatmak y.şaklıktır.

O fiyatların hiçbiri piyasa değil aslında; piyasa işlemin gerçekleştiği fiyattır. Benim CB500F'in benzer yıl ve km'si için boş haline 160-180 istenler vardı mesela, ben dolusunu 140'a verdim mesela. O ilanlar ise halen duruyor...

R25 e o fiyatları veren mallar düşünsün. CF moto parça temini sıkıntısını çözse aslında clx çok yakışıklı motor(özellikle heritage). Almayın, aldırmayın.

En son mototaş ataşehirde xsr 125 bulmuştum. 131.400 dü fiyat Cuma idi aradım mototaşataşehehiri dedm ben bu motoru alacam ama arkadaş ameliyatlı Cumartesi gelmeye çalışıcam iş çıkışı hafta içi gelmekte zorlanabilirim. Onarda dediler ki c.tesi noter kapalı. Bende zaten motor için araç ayarlayacaktım Salı gelicem demek için arayacaktım aramadan ilanları açtım karşıma sarı siteyi bir baktım ilan yok. Aradım pazartesi sattık dediler. Ben motoru alacağımı onlara söyler söylemez motorun apar topar satımlası bana şüpheli geldi. Aynı hafta Cuma bir baktım sarı sitede Dost Oto 131.400 e alacağım motoru 157 ye satışa koymuşlar. Km yide 1 km yazmışlardı. O motorun bu motor olduğunu nerden biliyorum! Her akseuarlı satılan motor aksesuarlarında farklılıklar vardı bütün bayilere tek tek bakmıştım. Dost otonun ki bire bir aynı. Bu nedenle Yamaha almayın Japon almayın diye kendimce bir protesto başlattım ve konular açtım. Fakat bu Forumdaki bazı arkadaşlar artık zengin bebesi midir Babası kendi yada bir akrabası yamaha bayimidir değişik değişik konuşup duruyor. Şimdilik ses etmiyorum konuşsun dursun. Bu gün aklıma bir fikir geldi. Aslında bir kaç imkanı olan kişi birleşse tamamen türk kendisi tasarlasa karburatörlü olsa ama Türk olsa parçalar çinden gelmese çinliden pahalı ama japondan ucuz olup japon kadar sağlam olsa ne güzel olurdu diye düşündüm. Aklımada Youtubede izlediğim genç ve kendi kendine motor söküp takmayı öğrenip bunu iş edinmiş birini izlerken aklıma geldi. Yani hem pahalı japonda hemde dandik çinliden kurtulmazmıydık.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Almayın arkadaşlar, motor almayın. Bayilerin şerefsiz olanlarına inat, onlardan daha o.ç olan galericilere inat ve içimizde kendini yatırımcı sanan gotlek motorculara inat almayın.

Şu devranın dönmesi için birilerinin patlaması, zarar etmesi, 3'ün 1'ini alması, küçük tommygun'ı tutması gerekiyor. Onlar da bayiler, galericiler, yatırımcı adayları olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar