Arama sonuçlarınız

1. supersamo48

300 km'de bir silindir yaptırıyoruz!!

Mondial 150 mash motorumuz her 300 km de 1 beyaz duman atıp içindeki yaği içmeye başlıyor. Her seferinde gidip tekrar silindir takımını değiştiriyoruz. Motor çok kumlu yerlerde kullanılıyor arkadaşlar sorun bu mudur? :jocolor::jocolor:
  2. supersamo48

Sıcak PCX'i yıkadım?

Arkadaşlar motor çok çamur olmuştu yağışmadan yıkayayım dedim, egzoz taraflarına bi su döktüm coss buhar çıktı. Sıkıntı olmuş mudur?
  3. supersamo48

Motosikletimde böyle böyle lekeler var????

Bu ne arkadaşlar? Kışın bodrumda kaldı motor çıkarıp yıkıyayım dedim ama şu izler geçmiyor? Nedir bunlar fikri olan var mı? Masıl geçicekler? Motor daha 1 yıllık bile değil.
  4. supersamo48

scooterla çok dik yokuşa tırmanmak?

Arkadaşlar artçımla beraber 200 kg varızdır. yaklaşık 30 derecelik çook dik 20 30 metrelik yokuşu sıfırdan hızlanarak motoru zorlaya zorlaya çıktık. Motor pcx 150, motorun herhangi bir yerine zarar vermiş miyimdir?
  5. supersamo48

Siz olsanız ne yaparsınız?? :)

Merhaba arkadaşlar. iphone 6 64 gb cep telefonum bugün motordan düştü ve pert oldu. 1100 liraya sıfırı ile değiştiricem. Şimdi sorum şu; acaba aldığım sıfırı direk satıp üstüne 500 civarı koyup 6s mi alsam? Ne diyorsunuz :mrgreen:
  6. supersamo48

Mondial Motorum inanılmaz yağ yakıyor!

Motor şu ana kadar 5 defa rektefiye oldu. Hepsine ortalama 400 er TL verdik. Hepsinde de sorun yağ yakmasıydı. En son segman piston değişiminden sonra motor gayet iyiydi. Ama bugün bir baktık motorun içinde bir gram yağ kalmamış ve bu halde 200 kilo yükle 4 km yok gittik. Fark ettiğimizde de iş...
  7. supersamo48

Yakışıklı cross motor önerisi?

Merhabalar. Arkadaşıma cross alıcaz 250 cc ama Honda CRF250L çok tipsiz geldi. Biraz daha yakışıklı cross öneriniz var mı? :)
  8. supersamo48

Kask mı yenileyeyim mont mu alayım?

Kaskım ff351 arkadaşlar. Okuduğum yorumlar çok iç açıcı değil. Eldiven ve dizliğim var ama ff351 i değiştirip kaliteli kask mı alayım yoksa Kaliteli bir mont mu alayım karar veremedim. Bütçem 650₺ civarı. Ne dersiniz arkadaşlar :mrgreen: Herkese iyi bayramlar bu arada :)
  9. supersamo48

scooterda son gaz gitmek?

scooterda son gaz gitmek sorun olur mu arkadaşlar? 80 den sonra titreme başlıyor ama 110 a kadar çıkıyorum. Sorun olur mu bu hızda 1 saat kadar seyir mesela?
  10. supersamo48

Branda çizer mi?

Merhaba arkadaşlar, yeni branda aldım MTS marka ama kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım. Siz kullanıyor musunuz? Çizer mi motosikleti?
  11. supersamo48

Bu çizikler nasıl gidecek?

Motoru alalı 3 gün oldu ama bugün evin önünden döndürürken evin yanındaki boruya sürttü motorun önü. İçin yandı resmen :mrgreen: böyle bir şeyi nasıl çözeriz tecrübesi olan?
  12. supersamo48

Honda motorlarda rodaj?

Bitirdi mi arkadaşlar bu olayı honda. Hangi modelin kitapçığına baksam 500 km ani gaz vermeyin diyor sadece rodaj hakkında. Bu mudur rodaj??
  13. supersamo48

Rodajın ilk kısmında motoru zorladım çok sorun olur mu?

Merhabalar arkadaşlar. Honda pcx aldım yakın zamanda. Aldığım Honda bayisinde ki adam "bu motorlarda rodaj olayı yok, sadece Türk insanı çok rodaj meraklısı bizde 500'e kadar 70'i geçmeyin diyoruz" dedi. Bende bu gaza güvenip artçımla 50 60 km gittim aşırı zorlamadım aslında motoru ama kurt...
  14. supersamo48

Ve sonunda yeni motor!! Bir H.O alırım :))

Merhabalar arkadaşlar. Aşağı yukarı hepiniz konularımı görmüştür şu motorumu alsam, bunu mu alsam vs diye. Bugün sonunda motorumu aldım! Motorum 2016 model Honda PCX arkadaşlar :mrgreen: Buyrun 1 2 fotoğraf :mrgreen:
  15. supersamo48

pcx bu renkler alınır mı sizce?

Koskoca ege de( muğla denizli aydın) bu iki renk kalmış. Sizce alınır mı arkadaşlar?
  16. supersamo48

motosiklet sürmekten korkmaya başladım

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi inşallah Sym Gts 250i evo alacağız gidip babamla. Ama şu yaz aylarındaki kazalar, insanların ölmesi beni çok etkiliyor. Köyde yaşıyoruz bütün büyüklerim aileme almayın ileride ağlarsınız vs. gibi telkinlerde bulunuyor. 2 bin km 150'lik motor tecrübem var buna...
  17. supersamo48

rodajı kaç km yaptınız arkadaşlar? bittiğine nasıl karar verdiniz?

Alacağım motorun kitabında 1000km ye kadar 40 km/h 2000 km ye kadar 50 km/h diyor ama bu nasıl yapılacak veya 2000 e kadar yapacak mıyım? Siz nasıl yaptınız arkadaşlar? (Motor Pulsar 150NS)
  18. supersamo48

pulsarlar neden bu kadar düşük km de satılıyor

Merhaba arkadaşlar bu motoru alma arifesindeyim. Ama aklımı kurcalayan bir kaç soru var. Neden düşük km de satılıyor konularını 2015 de falan da görüyordum ama daha yeni piyasaya çıktığı için normal karşılıyordum. Ama hala satılan nerdeyse bütün pulsarlar 8bin km de satılıyor. Üstelik satıcıya...
  19. supersamo48

motosiklet kullandıktan sonra başınız ağrıyor mu?

bende 1-2 saat kullanımdan sonra bir ağrı oluşuyor, full face kaskım var, vizörünü açıyorum ama rüzgardan mıdır yoksa sesten midir anlamadığım bir baş ağrısı oluyor. Sizde de oluyor mu arkadaşlar? :mrgreen:
  20. supersamo48

mondial servisinde bu para çok mu?

Kayış fiyatına 55 lira yazdı, işçiliğede 55 yazdı 110 liraya değiştiririm dedi. Kayış fiyatı internette 15 liraydı baktığımda. sizce bu adamın verdiği normal fiyat mı yoksa yolmaya mı çalışıyor?

Yeni mesajlar