Arama sonuçlarınız

1. S

motoran crazy teker büyütme

arkadaşlar çok sevdigim motoran crazy motorumun tekerlerini 12' den 17' e cıkarmayı planlıyorum . yaptıracagım servis/tamirci tekerlerin takılabilecegini söyledi. birkac görüş almak istiyorum , öncelikle FRENLER Ön: Disk / Arka: Kampana LASTİK ÖLÇÜLERİ Ön: 120/70-12/ Arka: 120/70-12 orjinal...
  2. S

motosiklet jiklesiz neden tek marsla calısmaz

arkadaslar bir arkadsımın 150 lik motosikleti 350km de ve opetten aldıgı yakıttan sonra tek marsla calısmama sorunu olustu . jıkleyı cekmeden tek marşla calısmıyor nedeni ne olabilir sıfır aldıgından beri yoktu 1 haftadır bu sekilde
  3. S

125 cc motor rodajda cok yakarmı ?

arkadaslar rodajdayım 550 km oldu daha bakıma sokmadım motoru motorum 125 cc motoruma 25 tl benzınle 170km yol alabıldım acaba sızce normalmı 6 bın deviri asla gecmedm en fazlada 80 yaptı motor rodaja uygun gıdıyorum . bayram sonrası bakıma sokacagım eger normalse bu oran ıcım rahatlayacak bıraz...
  4. S

125 cc motor tek marsla calısmama sorunu

arkadaslar 450 km kullandıgım motorum motoran crazy 125 2 gündür tek marsla calısmıyor, motorla kücük bi geziden sonra gölgeye bıraktıp yarım saat sonra geri geldigimde calısmıyor 3 4 kere ugrastıyor cikleyi cekerek de almıyor zor calıstırıyorum bu ordurum ilkkez basıma geldi ve 2 gündür...
  5. S

alarmlı disk kilidine nekadar güveniyorsunuz

arkadaslar merhaba motoran crazy motorumu korumak icin zincirle baglıyordum birde apartmanda oturuyorum 5. katta oldugum içinde aklım motorda kalıyor acaba alarmlı disk kilidi işimi görürümü aklım motorda kalmasın istiyorum . bu kilitler nekadar caydırıcı?
  6. S

B ehliyete A2 Ehliyet ekletmek ve kart ücreti.

arkadaslar B ehliyetim var A2 ekletiyorum dosyamı aldım ziraat bankasına gittim 133.70 tl harc parasını yatırdım , birde kart parası yatacagını söylemişlerdi ama ziraat bankasında sadece ilk eliyet alırken para verilecegini söylediler bilen arkadaslar 17 sinde randevum var ve kapıdan dönmek...
  7. S

yamaha yzf r125 A1 ehliyetle sürülebilirmi

yamaha yzf r125 A1 ehliyetle sürülebilirmi arkadaslar ? teknik özellikleri Motor tipi Tek silindir, sıvı soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC, 4-subap Motor hacmi 124,7cc Çap x Strok 52,0 mm x 58,6 mm Sıkıştırma oranı 11,2 : 1 Maksimum güç 11,0 kW (15,0PS) @ 9.000 dev/dk. Limitli güç versiyonu kW (PS) @...
  8. S

Motoran crazy 125 için egzoz ve korna tavsiyesi

arkadaslar motorum motoran crazy 125 , motorumdan cok memnununm 100 kilo 11 beygir . yakıtıda cok iyi ama 2 şeyden şikayetciyim motorumun egsoz sesi cok düşük ve birde kornası cook zayıf acaba bana önerebileceginiz bir egsoz ve korna varmı acaba
  9. S

Fatura üstünden noterde satuş

arkadaslar merhaba ben bir motor aldm 20 gün önce 125cc motoran, faturayı adıma cıkardılar fakat sigorta fiyatları malum aracı babamın üstüne yapabilirsem cok iyi olacak sigorta uygun cıkıyor .acaba nasıl olacak ruhsat plka cıkaramadım dogal olarak sadece faturam varelimde acil yardımm