Arama sonuçlarınız

1. C

Hangi cruiseri tercih etmeliyim?

Motosiklet tecrubem yeterince var. A2 ehliyet turune uygun bi cruiser ariyorum. Öğrenci olduğumdan ötürü çok cazla masraf yapamam 10.000 gibi bir butce var ama çalışıp üstüne daha çok ekleyebilirim. Motorda aradiklarim: -a2 ye uygun olsun -şehirler arasi yolculukta 120 de sıkintisiz seyir...
  2. C

YBR125 vergisi ne ara 60 tl oldu 0.o(6 aylık)

Eğer doğru hatırlıyorsam 6 aylık 30-35 tl civarıyda 2 kat mı attırdılar vergiyi yoksa internet sitelerinde mi sorun var
  3. C

Yamaha ybr hakkında 3-5 soru (motorda yapabilceğim değişiklikler)

Merhabalar bugün sürücü kursundan gelen dosyanız hazır mesajı ile kalktım ve kafamda direk gezi düşünceleri oluştu :) 70-80 hızlarda motora çok rüzgar vuruyor ön siperlik uzun cam alıyım diye düşündüm ne önerirsiniz ? Ayrıca piknik yerine giderken sahil yolunu tercih ettim ve toprak yolda viraj...
  4. C

Direksyon sınavına girdim ne zaman ehliyet alırım?

Dün sabah gittim sorunsuz şekilde parkuru ve trafiği tamamladım. Eğitim beren hoca da gayet güzel geçersin dedi. Geçtiğimi varsayarsak randevuyuda hemen 1 gün sonra alabilceğimi düşünerek ehliyetimi almam yaklaşık kaç gün sürer?
  5. C

motorum boştayken çalışmıyor

Bu sabah çıktım marşa bastım 3-4 saniye çalıştı sonra durdu, birdaha çalıştırdım bu sefer gaz vereerek devri yüksek tuttum tamam çalıştı dedim bıraktım devir düşünce gene durdu herneyse dedim yüksek devirdeyekn 1 e attım ilerledim yolda durdum kalktım bikaç kez gene aynı olay park ederken de...
  6. C

Bu cumartesi ehliyet sınavı var ve ben daha hiç çalışmadım :)

Başlıkta söylediğim gibi bu cumartesi sınavım var hiç bakmadım kitapçığa yada çıkmış sorulara nasıl çalışmamı önerirsiniz nerleri çalışmamı önerirsiniz? Sınav cumartesi olduğundan az vaktim var çalışmak için acil cevap alabilirsem güzel olur :) Şimdiden teşekkürler
  7. C

2. el 9.000 km de ybrmı aldım sonra ?

Daha iyi performans görünüş rahatlık için önerileriniz varmı ? (apaçiliğe kaçmadan lütfen)
  8. C

İlk motorumu aldım ama kafamda sorular var?

yamaha ybr 2014 model 8800 km de 4400 e anlaştık bi suta çağırdık ustanın dediğine göre motosiklet kalkarken düşmüş 1 kere çizikler var sağ tarafta. yaklaşık 300 tllik bi masraf çıkıcağını sonrasında sorun kalmıycağını söyledi usta. bindi motosiklete yürürlülüğünde sıkıntı yok dedi. Daha almadık...
  9. C

ybr picasso bagajına sığar mı?

citroen c4 pıcassonun bagajına arka koltukları da kapatırsam yamaha ybr sığarmı? Ve nasıl taşımalıyız? motoru yatık bi şekilde konmaz diye duydum doğrumu? Şimdiden teşekkürler http://aileotomobilleri.com/wp-content/uploads/2014/06/citroen-c4-grand-picasso-nasil.jpg
  10. C

Bu Motor alınırmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sifir-ayarinda-ybr125-285303652/detay adam 4700e kadar düştü tüm bilgiler zaten ilanda yazıyor daha ehliyetim yok haziranın başında elime geçicek. çanakkalede yaşıyorum küçük şehir olduğundan 5000 km de motor bulurmuyum bilmiyorum...
  11. C

2 kask ve 2 mont arasında kaldım

Caberg Stunt Blade Güneş Vizörlü - LS2 FF396 Venom Dynamic Motosiklet Montu - LS2 ARAGON MONT ilk motorum için ekipman araştırıyorum hangilerini almalıyım ? (alıcağım motor bajaj discover 125 yada yamaha ybr 125)
  12. C

Son sorum kaldı alıyorum. Bajaj discover 125 st ?

Uzun süreli araştırma sonucunda bajaj discover125 e karar vermiştim fakat bugün bikaç kişi kafamda soru işaretleri bıraktı. Bajaj discover yeni motor parçası bulunmaz dediler sürekli motor kullanmak zorunda değilim o yüzden herhangi bi yerden sipariş falan verebilirim diye düşünüyorum parça...
  13. C

0 mı 2. el mi?

birkaç ay sonra ilk motorumu alıcağım kafamda bajaj discover 125st var sahibinden.com da 0lar 3900 e bulanabiliyor 2. ellerde ortalama 3300 civarı motoru uzun süre kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz 600 lire verip 0 ını mı alıyım yoksa 2. el alsamda beni 3-4 yıl idare edermi?
  14. C

Ekipman için yardım

Merhabalar, yeni sürücü kursuna yazıldım 2-3 aya bajaj discover 125st alıcam forumda baktığım her yerde motor almadan ekipman al diye tavsiyeler okudum ve başladım ekipman araştırmaya. Çok fazla seçenek ve terimler var işin içinden çıkmayınca gene size başvurdum. Alacağım motor belli yapıcağım...
  15. C

İlk motor ne almalıyım?

maksimum 4.000 tl ye alabilirim 2.el alıcam a1 ehliyet olduğundan 125cc ve altını kullanabliyorum hangi marka hangi model çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  16. C

Nasıl bir motor almalıyım?

öncelike merhaba, 17 yaşındayım elektirikli bisiklet almak istiyorum 1-1.5 arası bütçem var hangi marka güvenilirdir ehliyet gereklimidir gerekli bilgileri verirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar