Yamaha ybr hakkında 3-5 soru (motorda yapabilceğim değişiklikler)

Merhabalar bugün sürücü kursundan gelen dosyanız hazır mesajı ile kalktım ve kafamda direk gezi düşünceleri oluştu :)
70-80 hızlarda motora çok rüzgar vuruyor ön siperlik uzun cam alıyım diye düşündüm ne önerirsiniz ?
Ayrıca piknik yerine giderken sahil yolunu tercih ettim ve toprak yolda viraj alırken az daha düşüyordum tekerlerime güvenmiyorum 9.000 km de arka teker yeni değişti ama kaliteli değil ön tekerde hala fabrika çıkışı (2. el 8800 de aldım yoksa değişirdim :cherry: )ayrıca çanakkalede yaşıyorum yağmurda oluyor ara sıra hangi marka teker önerirsiniz?
Birde ekipman alırken eldiveni biraz bol almışım rahat edemiyorum sürerken bi eldiven önerirseniz güzel olur (çok pahalı olmasın).

bütçem 300tl kadar zorlarsam 350-400 olur ona göre öneri yaparsanız sevinirim

şehirde kullanacaksan michelin pilot street, şehir ve köy yolu karışıksa metzeler me22(ıslak yolda performansı en iyi olan bu), köy yollarında kullanacaksan pirelli dura traction lastik al ön arka takım olarak. Eldiveni mağazaya gidip 60-70 TL üstü alırsan idare edecektir diye düşünüyorum veya aldığın mağazaya gidip eldiveni 1 küçük modeli ile de değiştirebilirsin. Rüzgarlık takabilirsin ama motor genede savrulacaktır. hafif zaten rüzgarlık sadece senin fazla rüzgar yemene engel olur. bence uzun rüzgarlıklar ybr ye yakışmıyor tekeriniz düz bassın ehliyetiniz şimdiden hayırlı olsun...

On lastik cok onemli pirelli medzeller falan olabilir, eldiven herhangi bir eldiven olabilir sana kalmis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar