Arama sonuçlarınız

1. İllegalRider1

Motorcu abimize yapılan saygısızlık

Bugün kursuma giderken, ufak bir kazaya şahit oldum bayan fiat linea aracını suruyordu arkadan gelen tüp taşıyan motorcu abimiz solundan geçmeye çalışırken birbirlerine girdiler. Yol normalde sağa ve sola ayrılıyor ama sol yolda tadilat olduğu için kapalı şerit çekilmiş,motorcu abimizde bunu...
  2. İllegalRider1

Viraj Duası

3. İllegalRider1

Merak ettim

Motosiklet ilk alındığında rodaj yapılıyor, önerilen deviri ve hızı geçmiyor. Ancak atacağım videoyu izlerseniz motor yapıldıktan sonra dyno teste sokuluyor zorlanıyor?
  4. İllegalRider1

Apaçilik yaparken totodan olmak

Bugün ara caddede yürürken yanımdan bi elektrikli motorlu apaçi (çakma nike fosforlu kıyafetler ve olmazsa olmaz keko şapkası) arka tekeri kaydırarak geçti içimden tam "..... apaçisi derken az ileride teyze apartmanı yıkıyordu deterjanlı su yolun ortasındaydı keko drift atmaya çalışırken kayıp...
  5. İllegalRider1

Bajaj Boxer Scrambler hakkında düşünceleriniz

Tam bir Supersport makine seven biri olarak,bu motor çok hoşuma gitti sizin görüşleriniz nelerdir çok merak ettim doğrusu Anahtarı teslim fiyatı : 5750 TL,faturalı sıfır motora yapıyolarmış. 3.250 TL sıfır fiyatı zaten, 2.500 TL değerinde modifiye yapıyolar. Fiyatıda uygun geldi düşünceleriniz...
  6. İllegalRider1

Elektrikli motor önerisi

Motora ikna ettik aileyi,fakat düşününce para konusu biraz sıkıntı oldu. Ehliyet-motor-ekipman-sigorta-lastik derken fiyat kabardı. Bu yüzden elektrikli motora yöneldik. Önerebileceğiniz elektrikli motor var mı? Şu anlık kafamda Volta VS7 var. Birde ehliyet konusu var,ehliyet gereklimidir...
  7. İllegalRider1

Hayalimi yaşayan arkadaşa burdan selam olsun

Bugün okul çıkışı 19:30 Samsun 100. yol bulvarı suları bulvarda ışıkta beklerken KTM RC 250'in üstünde Dainese deri ceketli,Shoei NXR kasklı bir kardeşimiz ışıklarda duruyordu ben karşıdan karşıya geçtim.O yeşil yanınca gaz açtı ve gitti.Hayaller hayatlar.. Hayalimi yaşayan Arkadaşa burdan...
  8. İllegalRider1

Sen hangi tip motorcusun?

9. İllegalRider1

2 Teker Fotoğraf Köşesi (Dikkat! Aşırı Motor Tutkunluğu İçerir.)

Geçen hafta konu açmıştım böyle bir köşe yapmayı planlıyorum diye,sonunda yaptım :cat: 16 resim çıkarttım tanesi 50 kr. = 8 TL Fotoğrafları duvara yapıştırmak için patafix aldım. = 4 TL Toplam = 12 TL Fotoğraflar ;
  10. İllegalRider1

Bu motor alınır mı?

Biliyorum görmeden bir şey söylemek zor.Ancak bu motor için bu fiyat iyi mi yoksa yüksek mi? 17.800 km'de 2012 model CBR125 Fiyatı : 7.400 Fotoğraflardan anladığım kadarıyla KM'si uzun yolda yapılmış. Samsun içi bir tek uygun bu motoru bulabildim.Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıylada çiziği...
  11. İllegalRider1

Motor sürerken müziğe kapılıp dans eden Türk motorcu

Gülmekten yanaklarım ağrıdı :queen: :queen: Ne dinlediğinide merak ettim şimdik,kesin ankara havalarıdır :flower: Youtube linki : https://www.youtube.com/watch?v=fhX_cG1eSfo
  12. İllegalRider1

Motor tipine göre oturuş benzetmeleri

Bu gençlik neden hep super sport makineler istiyor? Sorusunun cevabı resimde gizli :queen:
  13. İllegalRider1

Samsun Motosiklet Eğitimi/Kursu

Selam arkadaşlar yine ben :cherry: Şuan motosiklet için ailemi ikna sürecindeyim,her sordukları soruya iyi bir cevap verince yavaş yavaş ikna olmaya başladılar.İyi gidiyoruz şuanda,yaz sonuna kadar elimde gibi. Fakat geçen gün bir soru sordular bilgim olmadığı için cevap veremedim,internetten...
  14. İllegalRider1

Lastiğinizin Dayanabileceği Max. Hız'ı Öğrenin

Sizde kendi lastiğinizdeki son Harfe bakarak lastiğinizin dayanabileceği max. hızı öğrenebilirsiniz. Bilmekte fayda var.
  15. İllegalRider1

Kamyonetlerin kör noktaları

Bilmekte fayda var.
  16. İllegalRider1

Aşı olmak isteyenler sıraya :))

Aşırı dozdan ölmek istiyorumm
  17. İllegalRider1

Fren kullanımı

Daha önce hiç motor kullanmadım,nasipse 1-2 sene içinde birtane edinmeyi planlıyorum.Kafama bir soru takıldı internette araştırdım pek bir şey bulamadım buraya yazayım dedim. Sorum şudur arkadaşlar ; -Ön fren ve arka fren arasındaki fark nelerdir? -Ön fren ne zaman kullanılmalıdır,ne zaman...
  18. İllegalRider1

Motosikletle alakalı fotoğraflar

Merhaba arkadaşlar,motorla alakalı güzel fotoğraflar varsa elinizde atarsanız çok sevinirim,çıkartıp odamın duvarına asacağım şuan 10 tane bulabildim.Kendi çektiğiniz fotoğraflarda olabilir. Çıkartacağım resimlerden bir kaçı ;
  19. İllegalRider1

Motorcu insan duyarlı olur / Hepinizden yardımlarınız bekliyorum.

MotorcudanATS yaz 3430'a gönder.5 lira kontör karşılığında "Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğin"in engelli kardeşlerimiz için akülü araba projesine destek ver. Motorcu insan duyarlı olur.Hepinizden katkılarınızı bekliyorum...
  20. İllegalRider1

Hız sınırı mı o da ne demek?

80'le gitmem gereken yerden 315 le geçtim aha dayıya sor..

Yeni mesajlar