Motosikletle alakalı fotoğraflar

Merhaba arkadaşlar,motorla alakalı güzel fotoğraflar varsa elinizde atarsanız çok sevinirim,çıkartıp odamın duvarına asacağım şuan 10 tane bulabildim.Kendi çektiğiniz fotoğraflarda olabilir.

Çıkartacağım resimlerden bir kaçı ;

PkrkY7.jpg

BPAPED.jpg

8ZdZlk.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu internetteki olan

Bu da odamda asılı hali

Fotoğrafların kaliteli olması için nasıl bi baskı yöntemi kullanmalıyız ?

Bu tür resimleri poster haline nasıl ve nerede getirebiliriz ?Reklamcılar falan yapıyor mu ?Bende beğendiğim resimleri odama asmak istiyorum.

Son düzenleme:
Bi bana şu motosiklet üstündeki kadınlar itici geliyor sanırım.

Daha doğrusu motosiklet için çekilen resimlerde bayanlarında kullanıldıkları.

Kadınlar ayrı motosikletler ayrı benim gözümde. Tıpki motosiklet fuarında üzerinde veya yanlarındaki mankenlerden rahatsız olmam gibi motosiklet fotoğraflarındada kadınların "seksi" pozları beni rahatsız ediyor.

Kadın için bakacaksam motosiklet olmasın, motosiklet için bakacaksam kadın olmasın o fotoğrafta yani. Olayım bu .:rendeer:

Bu arada geri kafalı falan değilim bahsettiğim olay çok farklı birşey, umarım taşlanmam. :queen:

Bi bana şu motosiklet üstündeki kadınlar itici geliyor sanırım.

Daha doğrusu motosiklet için çekilen resimlerde bayanlarında kullanıldıkları.

Kadınlar ayrı motosikletler ayrı benim gözümde. Tıpki motosiklet fuarında üzerinde veya yanlarındaki mankenlerden rahatsız olmam gibi motosiklet fotoğraflarındada kadınların "seksi" pozları beni rahatsız ediyor.

Kadın için bakacaksam motosiklet olmasın, motosiklet için bakacaksam kadın olmasın o fotoğrafta yani. Olayım bu .:rendeer:

Bu arada geri kafalı falan değilim bahsettiğim olay çok farklı birşey, umarım taşlanmam. :queen:

Hak veriyorum size, hanim ablalarimiz hem kiziyorlar bize soyle boyle davraniyorsunuz diye sonra kendileri, kendilerine yapilan kizdiklari seye heves ediyorlar.. bende karsiyim arkadas gibi. Sacma geliyor bana, fuara gidiyoruz abazalar yuzunden motordan kalkmayan hanim ablalar yuzunden amacimiz olan motorlari inceleyemiyoruz. Sacmalik..

Altta ki fotoğraf forumdan Emirhan Coşkun'a ait.

Altta ki fotoğraf yine forumumuzdan Deryali isimli nickli üyeye ait.

Son düzenleme:
sp kağıda bastırın, eskiler bu kağıdı ipek kağıt diye bilir, her fotoğrafçı basamayabilir, en kaliteli kağıt günümüzde budur.

Bunları bastırmak ne kadara mâl olur acaba.Hazır posterler 20 lira falan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar