Motor sürerken müziğe kapılıp dans eden Türk motorcu

Sağa sola gereksiz slalom yaparken öndeki minibüs ani fren yapsa ne olurdu acaba?

Bence arkadaşta minibüs fetişi olabilir. Biri önünden çekilince diğerinin arkasına gidip kurlaşıyor :p

Motosikleti
BWS 100
Yetişkin bir motorcu erkeği
yapabiliyor demek.
Keyifler gıcır.

Sona doğru uzarken ibreyi sona dayamış kamyoncu gibi heyy gocuum benim yürü beeaahhh hareketleri yapıyor :mrgreen:

Laf aramızda kırmızı ışıklarda en öne geçip motorla deli gibi dans eden siyah Pulsar'lı da benim. Kasktan kimse yaşımı filan anlayamıyor nasılsa :) Ama yolda rules. Çok dikkatliyimdir. Sürerken böyle şeylere özenmemek lazım.

Bu eleman demekki hep böyle geziyor, ben gördüğümdede hareketler aynıydı. Geçen hafta gördüm mecidiyeköy-boğaziçi köprüsü güzergahında.

Biraz yakin mesafe hareketler tehlikeli ama arada azcik eglenmek lazim :) 1.20 deki kafa hareketi fenaymis ahahaha

yaaaaa motorda tek oldugumuzdan, napcagımızı sasırdıgımız oluor bide bole dusunun,
yalnızsın yani... sıkılabiliosun ozellikle uzun yolda...

Tehlikeli buda resmen havaya girmeş eyv,
ama gecen bende yeter yaaa dedim kulaklıgımı taktım e fena da olmadı.. abartmamak lazım tabi,

olaylara hep kendi pencerimizden bakıyoruz.Motorlara yabancı olan bir kişi ve olaylara mantıkla bakan bir değerlendirme yapıldığında böyle bir olayı nasıl değerlendirebiliriz? sözde motorcular kurallara uyan,trafikde saygılı ve bilinçli sürücüler olacak? önce aynaya bakmalıyız,trafikde böyle eğlence olmaz.İşte bu tip videolar,olaylar-haller ile sonrada "trafikde adam beni sıkıştırıyor,saygı göstermiyor bla,bla,bla" denilmeyecek.

Bu videoya gelince,kafa güzel anladık ama kalkıpda "eğlenmiş" demek trafiğe yeni çıkacak arkadaşlara kötü örnek olmaktır.Bunlar yanlış işler,hayatla kıumar oynanmaz..

adam kimbilir kaç saat yol yapmıştır belki, kafa gitmiş haliyle. tadını çıkarıyor ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar