Arama sonuçlarınız

1. M

Egzoz

Full system egzoz ile normal in arasındaki fark ne sese çok etki yapıyormu?
  2. M

Mt07 abs sıfır bu fiyata

Arkadaşlar mt07 sıfır bu fiyata her yerde 22,950 iken burda neden abs li fiyatı böyle bana çok garip geldi sizin fikirleriniz nedir lik aşşağıda LİNK: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kadioglu-motor-guvencesiyle-208881283/detay
  3. M

MT 07 başlangıç motoru

Arkadaşlar yürekyutmuş diye MotoVlog var ve buna benzer MT 07 ye başlangıç motoru olarak binen 3-5 kişi daha var sizin bildiğiniz birileri varmı yada bunların bu davranışlarına yorumunuz varmı yani gerçekten de başlangıç olabiliyormu?
  4. M

Tüm motorcuların fiziği boy kilo paylaşımı

Arkadaşlar abiler ablalar lütfen herkesi buraya yönlendirip motrcu gençlerimizi boy ve kilolarının yetersiz olduğunu düşünüyorlar sizin paylaşımlarınızla mototcu kazandırabiliriz lütfen motor markası, boy , kilo paylaşımı yapalım
  5. M

MT 07 egzoz

MT 07 modelinde eeen tok ses alabileceğim egzoz ve fiyatını bilen abiler ablalar yardımcı olabilirlerse dua ederim teşekkür şimdiden.
  6. M

MT07-R25 AKRAPOVİÇ

ABİLER ŞİMDİ MT07 VE R25 MAKİNALARI ÇİFT SİLİNDİRLİK MAKİNALAR AMA CC GÜCÜ ARALARINDA ÇOK FARK VAR İZLEDİĞİM VİDEOLARDAN İKİSİ ARASINDA AKRAPOVİÇ SES FARKLILIĞI GÖREMEDİM SİLİNDİR GÜCÜ YÜZÜNDEN Mİ YOKSA İZLEDİĞİM VİDEOLARIN ORTAK KALİTESİMİ BANA BU DUYGUYU YAŞATTI EĞER BİLEN GÖRENN YAN YANA...

Yeni mesajlar