Mt07 abs sıfır bu fiyata

2015 model olduğundan dolayıdır. kendim Silifkeliyim ybr 125 ide bu bayiden aldım. geçen seneden kalan modelleri indirimli satıyorlar genelde. bunun sebebi de bizim bölgece büyük cc motor pek satılmıyor ellerinde kalıyor.

2015 model olduğundan dolayıdır. kendim Silifkeliyim ybr 125 ide bu bayiden aldım. geçen seneden kalan modelleri indirimli satıyorlar genelde. bunun sebebi de bizim bölgece büyük cc motor pek satılmıyor ellerinde kalıyor.

Ben mersin merkezdeyim burda fiyatları tavan senin de aldığın bayi ise müşteri indirimi felanda katsak daha bir şeyler yapabilirmi bana ulaşma imkanın varmı başkan

Ben mersin merkezdeyim burda fiyatları tavan senin de aldığın bayi ise müşteri indirimi felanda katsak daha bir şeyler yapabilirmi bana ulaşma imkanın varmı başkan

peşin ödeme yaparsan biraz daha indirirler ben öyle yapmıştım. onun dışında indirim zor. ben şuan ankaradayım dostum sen bayiye bir uğra görüş.

Ordaki fiyat abs'siz olanı akıllarınca müşteri çekmek istemişler...Açıklamalarda yazıyor Absli olan 22 küsür diye...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Niye kan çıkıyor onu anlamadımki? Adamlar ilanı açmış fiyatı yazmış. Doğru düzgün okuyunca her şey kitabına uygun zaten.

Abs li modeli bu fiyata veriyoruz yazmamışki hiçbir yerde. Hadi ilanı açanı geçtim, konuya girip okuyanlar neden heyecanlanıp galeyana geliyorki? Ne gaz millet ya

Hayir ilan yanıltıcı.
Guvenlik donanimi kısmında abs yazmış ve fiyat da belli. Sonra da açıklamada absli fiyat budur diyor.

Sonra git bu adamlardan motor al suncacik seyde bile hile hurda pesinde adamlar kaldi yarin oburgun birsey olsa vay haline

Sonra git bu adamlardan motor al suncacik seyde bile hile hurda pesinde adamlar kaldi yarin oburgun birsey olsa vay haline

zaten 3 satır okumaya üşenen adam mt07 almasın. hatta fren yapmayı bilmeden abs li model almayı hiç aklından geçirmesin.

Mersin İl Temsilcisi
Mt 07 ile başlangıç yapmayı planliyorsun gibi.. Mersindeysen bana ozelden ulasiver dostum..

Tüm mersin katılımcıları ulaşabilir...

Sadece güvenlik kısmındaki abs'yi ticklendiği için kızabilirsiniz. Onun dışında adam açıklamaya yazmış. 20 küsür bin lira vereceksen bir zahmet aç oku açıklamayı bu kadar da koyun olmayın.

Küfür etme bence. Sen açıklamaları okumadan atlıyorsan bu senin problemin. Adamlar ayrıca koskoca puntolarla yazmışlar. Ufak tefek yazı değil. Biraz okuyun!

Çin e kızıp Danimarka büyük elçiliği önünde protesto yapan yurdum insanlarına çok şaşırmamak lazım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar