Tüm motorcuların fiziği boy kilo paylaşımı

Arkadaşlar abiler ablalar lütfen herkesi buraya yönlendirip motrcu gençlerimizi boy ve kilolarının yetersiz olduğunu düşünüyorlar sizin paylaşımlarınızla mototcu kazandırabiliriz lütfen
motor markası, boy , kilo paylaşımı yapalım

Arkadaşlar abiler ablalar lütfen herkesi buraya yönlendirip motrcu gençlerimizi boy ve kilolarının yetersiz olduğunu düşünüyorlar sizin paylaşımlarınızla mototcu kazandırabiliriz lütfen
motor markası, boy , kilo paylaşımı yapalım

ben hiç bir şey anlamadım ,kim ne düşünüyor ,niye yetersiz boy kilo ,niye paylaşalım ,kimi kazanacağız

Oo konu fizikse alırım bi dal. 1.84 boyum. 78 kilom. 2 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Son 6 aydır da boks yapıyorum. Vespa'ya binsem akrapoviç sesi çıkartırım.

Hahahahhaha iyiydi başkan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

Sende sorun var bence başkan kitap okumaya yönlendireyim ben seni

1.78 boy 84 kg ağırlığim var çok rahat cbr125 kullanıyorum .Şuan icin boyum hic sıkıntı yaratmiyor ... Cogu zaman kendimi kısa buluyorum hep 1.85 olmayi arzulamisimdir olmadi ... Bir sonraki hedefim f700 gs almak umarim 83 cm sele benim icin zorluk çıkarmaz ...

Cümle baya bir devrik olup zor anlasakta anlayabildim :)

Kısaca özet geçersem. Boyundan dolayı motordan uzaklaşan kişilere şuan güncel olarak motor kullanan insanlar üzerinden örnekler verip motorcu kazandırmak istemiş arkadaş.

Boyum 1.70 cm Tenere kullanıyorum. Bence bu sorunu yaşayan çoğu arkadaşa gayet yeterli bir cevaptır bu .

Kardeş bu kadar kişi anlayıp da cevaplaya biliyorsa sıkıntıyı kendinde ara.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

Bence gayet anlamlı bir cümle ama düzelttiğin içinde sağol reis :)

Boy 1.70 kilo 85(göbek var evet) pcx 125..İstanbulda oturuyorum, kahverengi gözlüyüm,aylık 4 bin gelirim var,bekarım.. Mümkünse 20-25 yaşları arasında bakımlı,sarışım,sıcakkanlı taliplerimi bekliyorum..

Baya toraman olmama rağmen Z- One S altımda sırıtmıyor. Boy kilo çokta şey değil.
Önemli olan mutluluk duyduğunuz şeyi yapmanız

DKN

bırakın bu işleri. motorcu dediğin kaslı olur. gidin vucut geliştirin rezil etmeyin bizi arabacılara

Motosikleti
Hero X Pulse 200
1.90 boy 108 kg ağırlığa sahibim, nası bişeyim lan ben :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar