Arama sonuçlarınız

1. D

MT07 Kasko Maddeleri ile ilgili

İyi forumlar. Beyler konuda söyledigim gibi motora kasko yaptırdım ama eve geldigimde fark ettigim bir konu var policenin maddelerinde kapalı garaj ile ilgili yazıyor ama tam anlıyamadım bilgili yardımcı olabilicek arkadas var mı ?https://hizliresim.com/jW21Ng
  2. D

Kaza yaptim şase ile ilgili

Selamun aleykum arkadaslar benim pcx 125 ile kaza yaptim arabanin onunden kopek cikti birden panik yapinca kaldirima vurdum ordanda duvara cok sukur benim birseyim yok ama ustanin dedigine gore sase yamuldu grenajlar oturmuyo zaten suan birbirine. sase duzeltebiliriz dedi usta ama aleminyum sase...
  3. D

Mondial 125znu 125zn Aralarindaki fark hakkinda bilgisi olann

Sa baslikta belirttigim gibi aralarindaki farki ben biraz arastirmaya calistim ama bisey bulamadim bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi simdiden tesekkurler
  4. D

Yag donarmiii acill bilgi

Sa arkadaslar mt03 kullanicisiyim 2 haftadir motoru hic calistirmadim bugun gelip motora baktigimda gram yag yoktu gittim yag aldim ekledim motoru bi 10 km kullandim tekrar kontrol etmek icin actigimda karter agzina kadar yag doluydu neden boyle oldu ne yapmam lazim 2 haftada yag donar mi ?
  5. D

FCMOTO alisveris guvenliligi ve kalite

Arkadaslar siteden alisveris yapanlar var okumustum forumda ama kimse urunun kalitesi hakkinda herhangi bir bilgi vermemis vermissede ben gormedim k.bakmayin ben linkteki montu orda oturan bi yakinima aldirmak istiyorum ama yakinimin motorsiklet ile yakindan uzaktan bi alakasi olmadigi icin oda...
  6. D

Sirtlik onerileri

Sa arkadaslar onerebiliceginiz kullandiginiz yada bildiginiz saglam bir koruma var mi ?
  7. D

Iceri gelin ve bunu izleyin

Bu video ben dahil sigara icen arkadaslarimizi ilgilendiriyo icmeyenleri bile duygulandiricak bisey kendimize yaptigimiz kotulugu 4 dakikanizi ayirip izleyin derim. https://youtu.be/80tkmG4VhjQ
  8. D

SHOEI TC1 kaskk ile ilgili gorusleriniz

Merhaba arkadaslar aylardir kask arastiriyodum bugun bu kaski bi arkadasimizin tavsiyesiyle gordum kaskin sifir satis fiyati 1900 tl civari ama bu kask 1 1.5 ay giyilmis uzerinde hicbir sekilde deforme olan yer yok gayet temiz ve saglam bu kaski kullanan yada bilgisi olan varmi? arkadasin...
  9. D

SHOEI TC1 kaskk ile ilgili gorusleriniz

Merhaba arkadaslar aylardir kask arastiriyodum bugun bu kaski bi arkadasimizin tavsiyesiyle gordum kaskin sifir satis fiyati 1900 tl civari ama bu kask 1 1.5 ay giyilmis uzerinde hicbir sekilde deforme olan yer yok gayet temiz ve saglam bu kaski kullanan yada bilgisi olan varmi? arkadasin...
  10. D

Vitesli motor hakkindaa

Sa arkadaslar benim bir sorum olucak mt03 kullanicisiyim 660 cc tek silindir bir motor. Motorda gazi actigimda yada kapattigimda ozellikle kapattigimda daha cok hissetiriyo, boyle bi ileri gitme olusuyo yani nasil anlatabilirim onu bilmiyorum ama vitesi kucultmus gibi tepki veriyo yada gaz...
  11. D

Cross kask onerilerii

Sa arkadaslar cross kask almayi dusunuyorum onerebiliceginiz saglam bi marka ve model var mi