Arama sonuçlarınız

1. M

D250 Hırıltılı Blok Sesi

Motorum 21k km’de. Birkaç haftadır bu şekilde (nasıl tarif ederim bilmiyorum) hırıltılı çalışıyor. Bakımı yapıldı, yağ, filtreler bujiler değişti ve 2-3 hafta sonrasında bu sesi duymaya başladım. Youtubeden krank sesi, subap sesi vb diye aratıp dinlettiğimde ses benim motordaki sese benzemiyor...
  2. M

Bloktan Gelen Sürtünme Sesi

Merhabalar, dominar 250 kullanıyorum 20k km’de. Bloğun sol alt tarafından gelen bir ses var, madeni parayı bloğa sürtersin ya o tarz bir uğultu fakat daha kalını. Debriyaj basılıyken sorun yok, debriyajı bıraktığımda bu ses ortaya çıkıyor. Bir sorunum daha var. Zincirimin bir kısmı sıkı olduğu...
  3. M

Yanlış Gelen İade Hk.

Motosikletim için şaseden destekli çanta demiri satın aldım, ürün henüz bana gelmeden ufak bir kaza yaptım ve topcase vida yerlerinden çatladı. Ürün bana geldiğinde kullanamayacağım için paketini açmadan geldiği gibi iade ettim fakat iadem reddedildi ve gelen ürün benim satın aldığım değil...
  4. M

D250d Yağ Işığı Sorunu

2022 model d250 sahibiyim, 16k km’de. Bir hafta içinde 2 kez yağ ışığı yaktı, kontak kapatıp açınca ışık sönüyor. Servise gittim ışık sönüyorsa sorun olmaz, arada öyle yapar dediler. Motor blogunda ufak yağ terlemeleri vardı, yağ kaçırdığı için yapıyor diye düşündüm ve depo altı buji oringi ile...
  5. M

Yağ Seviyesi Ölçümü

Dominar 250 kullanıyorum ve ilk motosikletim. Yetkili serviste bakımını yaptırdım. Eve geldiğimde kontrol ettim fazla yağ koymuşlardı, tekrar servise gittim durumu anlattım ve gerekli işlemleri yaptılar ve 100ml fazla yağ koyulduğunu söylediler. Bende ustanın lafına güvendim ve daha kontrol...
  6. M

Doldurduğum Formdan Üyelik Alınmış

Bilmemne İngilizce kursundan tanıtım amaçlı form doldurmuştum öylesine, telefon numaram doğru sadece diğer hepsi sallama. Az önce bilmemne muhasebeden birisi aradı, sizin adınıza ing. kursuna 1 yıllık üyelik alınmış ilk taksidi geçmiş falan filan (kurs 1500tl ve 3 taksit) Meb ile...
  7. M

Malesef Aşık Oldum

Henüz daha 17 yaşındayım ( ergen değilim olgun gibi düşünüp olgun gibi davranmaya çalışıyorum). 2 yıldır aynı sınıftayız bu 3. yılımız. Ne güzel aşık olmadan birini sevmeden ilerliyoruz diye umutlansam da yaklaşık 2 ay önce onu sevdiğimi anladım. Bana fotoğraflarını atar hangisi güzel der...
  8. M

Bu 3 Kulaklık İçinden Hangisi?

Kullandığım 2 kulaklığında mefta olması sonucu yeni kulaklık almaya karar verdim bu sefer kulakiçi değilde kafaüstü bakıyorum. 130tl param var 3 tane kulaklık hoşuma gitti. 1) Urbanears Plattan: Deniz grisi rengi çok hoş, genel olarak kullananlar mutlu ama bazıları tizlerden memnun...
  9. M

Kulaklık tavsiyesi

Selamlar muzik kulağı olan insanlar, Kulaklık alıcam diğerleri jackın ucundan bozuldu bütçe 80tl sağlam birşey arıyorum.Urbanears medis düşünüyorum kablosu sağlam ve jackın ucu 2 katlı güzel bi koruması var hemen bozulcağını düşünmüyorum ama marka hakkında bilgim 0.Bu fiyat aralığında sony ve...
  10. M

En yakın arkadaşım vefat etti

17 yaşındaydı daha.Geçen sene nisan ayı gibi tanışmıştık oyunda.Sohbet muhabbet derken bi anda whatsapp da ekli olarak gördüm,aramız çok iyiydi.17 gün önceye kadar tüm dertlerimi mutlu olduğum anları kısaca herseyi paylaşırdık birbirimizle.Ama 17 gün önce arkadaşımın vefat ettiğini öğreniyorsun...
  11. M

Terliyorum yaz-kış

Selam; Yaz-kış terliyorum, sürekli koltuk altı ve kalçam hep ıslak.Okulda büyük sıkıntı oluyo dısarı çıkıcam ama çıkamıyorum çünkü arkam her zaman ıslak,bu gün eve geldiğimde cetvel ile ölçtüm koltukaltımda 17cm ıslaklık var.Kurtulamıyorum terlemekten, piyasada satilan koltuk altına sürülen...
  12. M

İstanbul dan sevgiler selamlar

Herkese merhaba.Ben mustafa istanbul da yasiyorum 16 yaşımdayım 3 yıldır motor sevdam var:)18 yaşımda ehliyeti almayi düşünüyorum 600 lük 1000lik sevdalisi olanlardan degilim.iyi günler kazasız sürüşler.

Yeni mesajlar