Doldurduğum Formdan Üyelik Alınmış

Bilmemne İngilizce kursundan tanıtım amaçlı form doldurmuştum öylesine, telefon numaram doğru sadece diğer hepsi sallama.

Az önce bilmemne muhasebeden birisi aradı, sizin adınıza ing. kursuna 1 yıllık üyelik alınmış ilk taksidi geçmiş falan filan (kurs 1500tl ve 3 taksit)

Meb ile anlaşmalılarmış, üyelik alınınca iptali olmuyor isterseniz size kursun numarasini vereyim onlarla da konuşabilirsiniz dendi.

Full göz korkutmaca, muhtemelen o numarayı arayınca ilk taksiti ödeyip iptal edebilirsiniz falan diyecekler büyük ihtimalle.

Benim bu doğru olmayan bilgilerim ile (telefon no hariç) benden bu parayı alabilme ihtimalleri varmı?

Teşekkürler:))

Tamamen yalan dolan. bilgiler içinde TC no yoksa sizden 1 kuruş bile alamazlar gerçi olsa da alamazlar internetten bir araştırın bu olayı eminim tek yaşayan siz değilsinizdir

Tamamen yalan dolan. bilgiler içinde TC no yoksa sizden 1 kuruş bile alamazlar gerçi olsa da alamazlar internetten bir araştırın bu olayı eminim tek yaşayan siz değilsinizdir

Evet evet, ayrıca parayı benden alabilecekleri bir banka numarası falan da yok.
Bende sizin gibi düşünüyordum da yine de bir bilen çıkar diye paylaştım.

Teşekkürler

Motosikleti
D400
kurslar da dolandırıcılara satıyor herhalde uye bulamayınca :queen:

Tüm alışverişler bir sözleşmeye dayanır.

Bakkaldan sigara alırken bile bir sözleşme yapmış olursunuz aslında.

Mesela bakkala gidersiniz ''1 Winston verirmisin'' (Talep) dersiniz.
O da size ''tabii 12 TL '' (Sözleşme tutarı) der

ve alırsınız

yazılı veya sözlü (kayıtlı) sözleşme olmadan yapılan her işlem hükümsüzdür.

Motosikleti
Ns200
Sizin bana 500 lira borcunuz var. Verecekseniz İban gondereyim

Offf pufff nereden çıktı bu filan de ödeyecek gibi üzgün konuş sonra de ki banka hesabım bloke şu an. Bi 500 tl atın bloke kalksin ben size borcumla birlikte bunu da gondereyim:mrgreen:

Offf pufff nereden çıktı bu filan de ödeyecek gibi üzgün konuş sonra de ki banka hesabım bloke şu an. Bi 500 tl atın bloke kalksin ben size borcumla birlikte bunu da gondereyim:mrgreen:

Ahaaha vardı bunu yapan bir genç
Neyse ders oldu banada, birisine yardim edeyim diye doldurmuyorum bir daha form falan:)

Nasıl olduysa babama ulaşmışlar, zor ikna ettim adamı. Harbi nasıl ulaştılar ona nfkrnf.

Yine gerilim başladı bende.

Motosikleti
D400
acaba nasıl oluyor diye düşünmüyor değilim.

özel bir telekom numarasıdan arıyorlar; sonucta hat birisinin üstüne kayıtlı değil mi? ya da hattın nereye baglı oldugu bellı değil mi?

ya da devletin parası bitti de onlar mı yapıyorlar?

Dolandırıcılık ve Gaspcılık Bakanlığı

Birkaç hafta önce Beşiktaş da yine bir anketör ile konuştum, yine aynı insanlar İngilizce kursu adı altında kredi kartı numarası aldığı insanlardan ciddi miktarda para çaldıklarını söyledi, insanlar yana döne o adamı arıyorlarmış.

Kene gibi yapıştı bırakmıyor yahu gjfkfn

Bilmemne İngilizce kursundan tanıtım amaçlı form doldurmuştum öylesine, telefon numaram doğru sadece diğer hepsi sallama.

Az önce bilmemne muhasebeden birisi aradı, sizin adınıza ing. kursuna 1 yıllık üyelik alınmış ilk taksidi geçmiş falan filan (kurs 1500tl ve 3 taksit)

Meb ile anlaşmalılarmış, üyelik alınınca iptali olmuyor isterseniz size kursun numarasini vereyim onlarla da konuşabilirsiniz dendi.

Full göz korkutmaca, muhtemelen o numarayı arayınca ilk taksiti ödeyip iptal edebilirsiniz falan diyecekler büyük ihtimalle.

Benim bu doğru olmayan bilgilerim ile (telefon no hariç) benden bu parayı alabilme ihtimalleri varmı?

Teşekkürler:))

Altına imza attığın bir sözleşme yoksa dert etme. O formda imzan var mı ?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kimlikte olan imzam değilde başka bir imza attım.

Kimlikteki imzanızın olmaması sizin imzalamış olduğunuz gerçeğini değiştirmez. İmza sizin elinizin ürünü oldukça düz bir çizgi olsa bile sizi bağlar. Ellerindeki formda kimliğinizi doğrular başka bir bilginiz var ise borçlu çıkabilirsiniz. :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar