Arama sonuçlarınız

1. erdicakir

Jant Seridi Nasil Uygulanir?Denedim,olmadi :)

Merhaba arkadaslar, Su urunu satin aldim.Ancak janta uygulayamadim.:pale: Jant yuvarlak (haliyle) ama bant duz ve donmeye baslayinca yanlar geriliyor,aciliyor ve katlaniyor.Isi filan mi uygulamak gerek? :queen: Cok acemiyim :)
  2. erdicakir

Hava Filtresinde Benzin Var Neden?

Selam, Bugun 600 km'de bulunan mondial 150 KT'nin hava filtresini kontrol edeyim dedim,kirliyse temizlerim filan :cherry: Ama icindeki bezde benzin vardi.Rodaj donemi oldugu icin hic zorlamadim,duzenli vites ve 5 bin deviri gecmedim.Bu nedendir?:santa: Sivi halde degil ancak icinde filtrede...
  3. erdicakir

Bu urun bir ise yarar mi :)

Selam, Bu ürünü motorumun hareketli mekanik kısımlarında kullanabilir miyim?Ayrıca zincirde de kullanılır mı? :cherry: Ise yarar gibi duruyor :queen:
  4. erdicakir

Plaka ve Ruhsat Islemleri Suresi

Merhaba arkadaslar, Yaklasik 10 gun once sifir bir motosiklet aldim.Yaz mevsiminin bitmesi ve uzun bir sure kullanmayacagim icin plaka ve ruhsat islemlerini biraz ertelemek istiyorum.Yasal olarak tescil suresi ve mevcut gun sonrasi cezasi ile ilgili bilgiye ihtiyacim var. Tesekkur ederim.
  5. erdicakir

Elektrikler gitti!

Merhaba arkadaşlar. Mondial 150 KT makinam var daha bir haftalık.Bugün komple elektrikleri kesti.Elektrik sigortası nerededir?
  6. erdicakir

Selamlar Arkadaslar..

Merhabalar, Adim Erdi,25 yasindayim ve Istanbul'dan araniza katiliyorum.Yaklasik 6 yildir arac ile aktif trafikteyim.Ancak bugun bir degisiklik yaparak once guvenlik ekipmanlarini sonrada Mondial 150 KT'mi aldim.Su an kendisi 33 km'de :) Kullanim kitapciginda yazanlari uyguluyor ve ilk 500 km'de...

Yeni mesajlar