Jant Seridi Nasil Uygulanir?Denedim,olmadi :)

Merhaba arkadaslar,
Su urunu satin aldim.Ancak janta uygulayamadim.:pale:
221029118801t4.jpg

Jant yuvarlak (haliyle) ama bant duz ve donmeye baslayinca yanlar geriliyor,aciliyor ve katlaniyor.Isi filan mi uygulamak gerek? :queen:
Cok acemiyim :)

Jantın yanağına mı içine mi yapıştırıyorsun? Anca içine yapıştırabilirsin.

Ic kisma uygulayabiliyorum abi ancak bunu jantin yanagina yapistirma sansim var mi?

ya sorma abi bende geçen gün aldım 15 tl ye adam motora yeter dedi 1 tekere zor yetti dediğin gibi oldu iki gün sonra parça parça döküldü sinirlendim komple söktüm :mrgreen:

Eğimli ve kesik kesik olanlardan alın jant ölçünüze göre bunlar problem.

Benim uygulamam. Bu tip kesik kesik ve eğimli olanların gerçekten kolay oluyor yapıştırması. Tavsiye ederim. Aynı zamanda güzel duruyor. (Bence)

Son düzenleme:
Hiç videon vs var mı tekerlekler dönerken nasıl görünüyor?

Videom hiç yok. Daha doğrusu başkası tarafından çekilmiş yok.

Cbrı satmadan önce katıldığım gezilerdeki arkadaşlar görürse bu sorunuzu fikir verebilir. Zaten cbr ı biryere park ettiğimde sırf bu jant şeritleri sayesinde benim cbrım olduğunu biliyorlardı. 1-2 kez öyle sobelendim. Canlı görüpte beğenmeyende duymadım bu şeritleri.

Tahmini olarak güzel göründüğünü düşünüyorum hareket halindeyken.

SS aletlere yakışıyor yav bu şeritler . :cat:

Son düzenleme:
Dostlar,Türkçe olarak bu konuda pek video yok hatta hiç..Böyle durumlarda translate yapıp youtube yapıştırıyoruz,genellikle sonuç alırız :cherry:
Jant şeridi uygulama Sağdan önerilerden iyice anlayana kadar devam..

Benim gözüme çarpan olay,hazır oval satılanlar daha pratik,düzlerin ayırma aparatı var,ama abartmamak lazım altı üstü şerit,ufacık bir yeri kıvrık,katlı vs olsa belli olmaz.. :)

ben 1 tane sizinki gibi rulo şeklince aldım hiç güzel olmadı yapışmadı, dengede durmadı vs iğrenç leş oldu söktüm attım.

Kesikli olanlardan sipariş verdim kesiklilerde de şöyle bi sıkıntı çıktı, 4 tam şerit ve 1 tane şeridin kesilmesi gerekti bi janta uygulama için. Kesikli olanlar daha makul daha kolay ancak eli bu işe yatkın olanlar ve daha önce yapmış olanlardan yardım alın. Ben öyle yaptım Sağolsun güzel kardeşim bana bi iyilik yaptı :) okuyosa öpüyorum :cherry: :rendeer:

Ic kisma uygulayabiliyorum abi ancak bunu jantin yanagina yapistirma sansim var mi?

Mümkün değil. ( reklam tabela işleri yapıyorum işim bu yani.) Onun olabilmesi için bir reklamcıya jantın çapında 3-4 parçalı reflektif folyodan
kesim yaptırman lazım. Buda pahalı olur.

Son düzenleme:
aparatıyla bırlıkte satılan jant serıtlerı var onlardan bıraz ek becerın varsa yaparsın ben eskı scooterıma kendım cekmıstım o da onun jantları 13 luktu

Ben de İtalyan bayrağı yaptım da sizinkilerin model daha güzelmiş. Nereden bulabilirim aynısını?

Google a " 3 renk motosiklet jant şeridi yazdım " direk şu çıktı. Ben buradan mı aldım hatırlamıyorum ama bir örnek bu link.

http://urun.n11.com/modifiye-urunler/parca-jant-seridi-reflektor-ve-florasan-italyan-bayrak-renkleri-P14982942?cid=604001&gclid=CjwKEAiA3_axBRD5qKDc__XdqQ0SJAC6lecALaumKM5yk1fslK4jNfxKoxF2J00YE1NKKDlShzBRZhoC_j3w_wcB

Ahanda bir örnek daha .

http://www.feyizoglu.com/uc-Parcali-Jant-seridi_47057.html#0

F54

Bu tarz ürün alırken en iyi marka olandan almakta fayda var adamlar ona göre malzeme koyar hiç zorlanmadan takarsın yaparsın çünkü yapan adamlar her şeyi düşünür öyle üretirler o yüzden meşhur olurlar ve bunun. Da bir bedeli olur

Ben denemek amacıyla almıştım, uyguladım çok güzel oldu, basınçlı suyla bile yıkadım, çıkmadı.

Burada önemli nokta, normal forforlu şerit olmayacak, jant şeritleri daha ince olması lazım esnek olacak ki o ovalliği verilebilir olsun.
Ayrıca size gelen aparatı da jantınıza göre şekil vermek gerekiyor.

Bu kadar uğraşamam derseniz, kavisli olanlardan alın gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar