Hava Filtresinde Benzin Var Neden?

Selam,
Bugun 600 km'de bulunan mondial 150 KT'nin hava filtresini kontrol edeyim dedim,kirliyse temizlerim filan :cherry:
Ama icindeki bezde benzin vardi.Rodaj donemi oldugu icin hic zorlamadim,duzenli vites ve 5 bin deviri gecmedim.Bu nedendir?:santa:
Sivi halde degil ancak icinde filtrede benzin vardi.Acaba subaplardan olabilir mi?:santa:

Benzin olduğuna emin misin? Benzin uçar gider. Muhtemelen yağdır o.

Bende oyle dusundum ancak kokusu yaniltmiyor dostum bildigin benzin,kesinlikle yag olmadigina eminim

Peki soruyu soyle sorayim :) Oraya benzin gelme ihtimali var mi?Acaba motorun yakamadigi benzin,buraya mi geliyor

Motosikleti
XV250 - FZ6
Karburator benzin tahliye hortumu genelde hava filtresine gidiyor. En azindan benim motorda oyle. (Virago 250)
Karburator benzin samandirasi bozulmus olabilir.

Benim bildigim motoru fazla sikistirirsan yag atar hava filtresine benzin sanmiyorum bilenler cevap verecektir

Arkadaş diyince bende sabah açtım baktım hava filtresine yağ vardı benim süngerde ve filtrenin bulunduğu yerde. Neden baksan yarım çay bardağı nedenini bulamadım. Kablolara iyice baktım akıtma falan varmı diye kablolar temiz varsa bilen bi yardımcı olsun. Teşekkürler şimdiden.

Yag olabilir sungerde bendede oluyor normal bi durummu acaba herkezde var heralde :)

Ben daha hava filtresini acar acmaz benzin kokusunu aliyorum.Yani soyle atesi tutsam poff diye gidecek benzin filtresi :) Yag ise yanmayacaktir,bir deneyim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar