Arama sonuçlarınız

1. Y

Uzun menzilli Elektrikli motosiklet önerisi

Arkadaşlar, adv 350 scooterimi sattım, niyetim xadv 750 almak Ancak fiyatı ve işletme maliyeti açısından uzun menzilli elektrikli motorada sıcak bakıyorum ama paketçilerin kullandığı zayıf çin mallarından değil Bayağı araştırma yaptım, şuan en uzun menzillisi 215 km Markası roadpecker 16000...
  2. Y

Motolüx rossi king 139 ön teker

2018 model rossi king 139 scooter aldım,ön ve arka tekeri 10 inç yanı ikiside aynı Ben yol tutuşu daha iyi olması için ön tekeri 12 inç ile değiştirmeyi düşünüyorum, , bu işi daha önce yapan arkadaşlar varmı, birebir uyarmı yoksa tadilat vs gerekirmi tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim
  3. Y

En kaliteli 150cc scooter silindir markası

Arkadaşlar scooterim yağ yakıyor, 150cc gy6 çinli gurup silindir piston , silindir kapağı vs yedek parçalarda tavsiye edeceğiniz marka nedir, malum bir dünya marka var ama hiç olmazsa çinlinin iyisini alayım diyorum, hangi marka kalitelidir yada en iyisidir, bilgisi olan varmı
  4. Y

ön varyatör hakkında

arkadaşlar 150cc scooterim var,honda fizy varyatörü takıyorum birebir oluyor, orjinal hondanınki serviste 1000 tl ye yakın,o yüzden piyasadan kaliteli olanlardan almak istiyorum ama piyasada okadar dandik mallar varki şaşırırsınız,,internetten daha önce bikaç kez alarak tecrübe sahibi...
  5. Y

50cc trafik sigortası hakkında

arkadaşlar 49cc motorlar vergiden muaf ve trafik sigortasıda gerekmiyor,hatta sigorta yapılsa bile sigorta firması ödeme yapmıyor,bunları biliyorum amatrafik polislerinin bazıları hala daha bilmiyor bunu,sigorta yok diye ceza bile kesenleri duyuyorum benim sorum şu 50cc lere trafik sigortası...
  6. Y

Honda'dan Nisan Zammı

honda motorlarına zamları sessiz sedasız bindirmiş https://honda.com.tr/motosiklet-fiyat-listesi
  7. Y

bu gece benzine indirim gelecek

bu gece benzine indirim geliyor arkadaşlar,ama hiç sevinemiyorum,büyük ihtimalle 1 indirip peşine 3 kaptıracaklar gibime geliyor ,bakalım bekleyip göreceğiz
  8. Y

hayırlı olsun bugün honda fiyaatlara güncelleme yapmış

arkadaşlar hondanın şubat ayı zammı hayırlı uğurlu olsun,yeni fiyatlar aşağıda,,kendi motorum integra nın sıfırına 900tl zam gelmiş,,46600 olan fiyat 47500 olarak güncellenmiş,,tabi haliyle az çok tüm motorların fiyatlarına kaptırmış honda ancak şöyle bir durum var,bu fiyatlar 2017 model...
  9. Y

motosiklet kamyonu yok etti

umulmadık taş yarar baş:queen: https://www.haber24.com.tr/dunya/motosiklet-kamyonun-yakit-tankina-carpinca-h53843.html
  10. Y

orjinal kazasız 2014 xmax 400 abs momo desing

motorum,2014 model momo desing abs olan modeldir kaza bela vuruk kırık vs yok,20 bin ağır bakımı 3 gün önce yapıldı motorumda yapılacak aksesuarların hepsi yapılmıştır sahibinden ilan nosu...
  11. Y

çalınmaya kaybolmaya yeni çözüm

arkadaşlar nette gezerken bunu gördüm 1 tl büyüklüğünde ve ebadında gps verici,, cep telefonunuza bu cihaz için yapılmış programını indirip bu aletle eşleştiriyorsunuz,sonrasında aracınızın ,motorunuzun çocuğunuzun,evcil hayvanınızda olmak üzere hareket eden her şeyin bir tarafına...
  12. Y

YENİ X MAX 300 VE 400 HAKKINDA

arkadaşlar ,bilindiği gibi yamaha x.max 250 yi 300 cc ye yükseltip,motordada geliştirmeler ve yenilikler yaparak 2017 de satışa çıkaracak ve 250 cc artık tarihe karışacak benim sormak istediğim,xmax 400 de ne gibi bir değişiklikler olduğu,,çünkü nette biraz araştırdım 300 ve 400 ün kamuflajlı...
  13. Y

satılık 2013 model CBR 11000 de extralı

CBR 250 acil satılık 10750 fiyatı var ama düz 10000 e vericez,2013 ama 2014 çıkışlı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-250r-cok-temiz-350771089/detay
  14. Y

2 Cİ EL X MAX 400 AKRAPOVİÇ ARIYORUM

arkadaşlar 2 ci el xmax 400 motor aldım,egzoz kalorifer kazanı gibi devasa bişey,birde dışarı taşık,kaldırımlara vurmamak için ter döküyorum, elinde 2 ci el x max 400 akrapoviç egzozu olupta satmak isteyen arkadaşlar,mesaj atabilir yada telefonla arayabilir,ben istanbuldayım anlaşırsak nakit...
  15. Y

İZMİR TRAFİK SİGORTA ORTALAMA FİYATI NEDİR

arkadaşlar xmax 250 motorumu dün itibari ile sattım,şimdi ise xmax 400 arayışı içindeyim,,trafik sigorta fiyatları malum,ben istanbulda olduğumdan,istanbul plakalı bir motor alırsam çıkacak trafik sigortası fiyatını görünce kalp krizi geçirme ihtimalim yüksek olacak bu yüzden başka illerden...

Yeni mesajlar