ön varyatör hakkında

arkadaşlar 150cc scooterim var,honda fizy varyatörü takıyorum birebir oluyor, orjinal hondanınki serviste 1000 tl ye yakın,o yüzden piyasadan kaliteli olanlardan almak istiyorum ama piyasada okadar dandik mallar varki şaşırırsınız,,internetten daha önce bikaç kez alarak tecrübe sahibi oldum,çoğunun üstünde marka bile yok,kaç defa geri gönderdim,aynı kalitedeki varyatöre 70 tl yazanda var 170 tl yazanda

malı görerek alma şansım olmadığından sadece fotolara bakarak alıyorum ama fotodakiyle gelen mal genelde farklı oluyor
ortalık at cambazı dolu hep birbirini kandırma peşindeler

bir satıcıda ürün için (GLR-MT)diye bir yazı gördüm,bu (GLR-MT)ne demektir,kaliteli bir markamıdır bilgisi olan varmı,yada nereden almamı ne almamı önerirsiniz

Tavsiye varsa ben de öğrenmek isterim;
Ben de kaliteli veya orta kaliteli ürün satın almak istiyorum genelde Mondial yedek parça satan bayisine gidiyorum; Mondial marka yok, Deltaforce olsun diyorum o da yok diyor elinde olan Asya marka ürünü veriyor, bir de bu daha kaliteli diyor. Bunu Mondial'in yetkili satış bayisi yapıyor yani ben paramla istediğim markayı satın alamıyorum.
İnternetten satın almak daha beter; yazılanlara katılıyorum alakasız markalar gönderiliyor, görseldeki ürün dışında kafasına göre yolluyor satıcı ve çok kalitesiz görüntüsünden belli ediyor zaten o yüzden orijinal yolladığı ürünün görselini koymuyorlar büyük ihtimalle.
Ben de orijinal Mondial ya da Deltaforce markasının ürünlerini satın alabileceğim yer tavsiyesi istiyorum fabrikası yollamaz mı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Internetten alışveriş te satıcı incelemesi yok mu?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Internetten alışveriş te satıcı incelemesi yok mu?

N11 gibi sitelerde satıcı incelemeleri çoğunlukla sağlıklı olmuyor. Şu yüzden; insanımız genelde kargonun hızlıca eline ulaşmasına ve sağlam paketlenmesine bakıyor ve yorumluyor. Ürünü motora takıp da birkaç km sonra yorumlayan sayısı çok az.

özellikle marka belirterek yazıyorum TRENDYOL dan asla alışveriş yapmam
ürün altına hiç bir şekilde karalamadan ürünle ilgili olumsuz yorum yazdığınızda sizin yorumunuzu silip doğru düzgün yaz diye uyarı atıyorlar.
tamam diyip birdaha yorum yazıyorum bu defe aldığım ürün ilanda belirtilen özellikleri taşımıyor diye yorum yazıyorum (ki gerçekten öyle) bu sefer sizi o ürün için yorum yapmayasınız diye sadece o ürüne yorum yapmanızı engelliyorlar.
o yüzden o yorumlara hiç güvenmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Negatif ürün incelemelerine izin vermeyen alışveriş siteleri yok olmaya mahkumdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar