Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abilerim kardeşlerim, yaklaşık 1 aydır ofisten bana tahsis edilen 100'lük Motoran bir scooter ile git gel yapıyorum işe. Bugün giderken farkettim de gidonda sağa sola sallanma var hani bu yön verme cinsinden değil aşağı yukarı şekilde. Sanırsam gidon gevşedi, üzerine ağırlık veremiyorum...
Hayırlı bayramlar MT ailesi, yaklaşık 4-5 ay önce yazıldığım kurstan ancak geçen hafta evraklarımı alabildim. Geriye kalan işte bi o evrakları makbuzuyla kan grubu kartıyla vs. şubeye teslim etmek. Benim merak ettiğim şuan İstanbul'dayım ve cumartesi akşamı Aydın'a gidicem eğitim amaçlı. Şimdi...
Bugün direksiyon sinavina girdim onceden konu acmistim zaten ilk defa egitimde bindim motora ve egitimde oyle abartildigi gibi bisey degildi şu gaz şu fren deyip verdiler motoru, bi kac tur atip bu kadar yeter dediler. Velhasil adam gibi ogrenemedim ve zaten pek yetenegimde yoktu. 1 hafta sonra...
Arkadaşlar dün ilk defa motosiklete bindim, yaklaşık 5 aydır bilen biliyor koşturuyorum motosiklet alcam diye diye baya da hevesliyim açıkcası dün ilk defa sürücü kursunun ücretsiz sağladığı bir eğitime katıldım mondial bir cup'a bindim. Sürerken cidden çok kasıyorum kendimi, hani biliyorum...
Merhaba arkadaşlar, kafam çok karışık son 2 haftadır.
İlk motosikletimi alıcam ve bana motosikleti sevdiren tarz Cruiser oldu. Bir kaç araştırma sonucu 2. el GV250 ile Kuba Superlight 200 arasında kaldım.
Daha sonra yine elimin altında forum var farklı modelleri tarzlarıda araştırdım. Ve kafam...
Merhabalar, motosiklet almayı planlıyorum 1-2 ay içerisinde ancak bir işte çalışmamdan kaynaklı ehliyet kurslarının zamanları bir türlü yeterli olmuyor benim için. Motosiklet sürmeyi dahi bilmiyorum ancak yarım yamalak bir işte yapmak istemiyorum. İşim gereği günde yaklaşık 10-11 saat ayakta ve...
Selamlar herkese bu sene bir motosiklet alıp bende aranıza katılmayı planlıyorum, umarım forumda bolca dost, abi, kardeş edirim.
Adım Alperen yaş 18, İstanbul - Avrupa tarafında oturuyorum. Memnun oldum şimdiden hepinizle ^^
Merhaba abilerim yaşım 18 ismim nickname'de olduğu gibi Alperen, sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum. Öncelikle bu sene üniversiteye gitmeyi planlıyorum (Allah nasip ederse LYS sonucuna bağlı). 4000-6000 arasında bir bütçem var gitmek istediğim üniversite Anadolu'da olucak her iki...