Merhabalar ^^

Selamlar herkese bu sene bir motosiklet alıp bende aranıza katılmayı planlıyorum, umarım forumda bolca dost, abi, kardeş edirim.
Adım Alperen yaş 18, İstanbul - Avrupa tarafında oturuyorum. Memnun oldum şimdiden hepinizle ^^

Kardeş hoşgeldin de Japon bir kız değilsin şu ^^ kullanma ya erkeklerde hakkaten güzel durmuyor. Azıcık klas ol yaşının adamı ol pewdiepie izleme sadece bağırıyor zaten.

Kardeş hoşgeldin de Japon bir kız değilsin şu ^^ kullanma ya erkeklerde hakkaten güzel durmuyor. Azıcık klas ol yaşının adamı ol pewdiepie izleme sadece bağırıyor zaten.
11 yaşından beri anime ve manga takipcisiyim. Okumayı planladığım bölüm Japon dili ve edebiyatı. Pewdiepie nedir ne değildir bilemedim şimdi ama tamamen zamanda oluşan içimdeki japondan kaynaklı ahshshs

11 yaşından beri anime ve manga takipcisiyim. Okumayı planladığım bölüm Japon dili ve edebiyatı. Pewdiepie nedir ne değildir bilemedim şimdi ama tamamen zamanda oluşan içimdeki japondan kaynaklı ahshshs

Farkettim zaten :D iyi hadi bakalım hayırlısı olsun başarılar şimdiden :D

Hayırlısı olsun. Bu ülkeye japon edebiyatı bilen elemanda şart. Yolundan dönme allah acık eylesin

naruto bleach fullmetal alchemist gto slam dunk samurai champloo death note basilisk gintama ergo proxy elfen lied sıkı takipçisiyim bir animecinin daha katılmasına sevindim.

Hayırlısı olsun. Bu ülkeye japon edebiyatı bilen elemanda şart. Yolundan dönme allah acık eylesin
Sağolasın abim, inşallah hayırlısıyla eğitimimi tamamlayıp ülkemin geleceği için işler yapmak istiyorum, hedeflerim büyük.
naruto bleach fullmetal alchemist gto slam dunk samurai champloo death note basilisk gintama ergo proxy elfen lied sıkı takipçisiyim bir animecinin daha katılmasına sevindim.
Dediğin serilerin %90 ının bende takipçisiyim bir kaçı bitmiş olduysada hafızamda yerleri her daim olan efsane seriler. Hoşbulduk ^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar