11 yaşından beri anime ve manga takipcisiyim. Okumayı planladığım bölüm Japon dili ve edebiyatı. Pewdiepie nedir ne değildir bilemedim şimdi ama tamamen zamanda oluşan içimdeki japondan kaynaklı ahshshsKardeş hoşgeldin de Japon bir kız değilsin şu ^^ kullanma ya erkeklerde hakkaten güzel durmuyor. Azıcık klas ol yaşının adamı ol pewdiepie izleme sadece bağırıyor zaten.
11 yaşından beri anime ve manga takipcisiyim. Okumayı planladığım bölüm Japon dili ve edebiyatı. Pewdiepie nedir ne değildir bilemedim şimdi ama tamamen zamanda oluşan içimdeki japondan kaynaklı ahshshs
Sağolasın abim, inşallah hayırlısıyla eğitimimi tamamlayıp ülkemin geleceği için işler yapmak istiyorum, hedeflerim büyük.Hayırlısı olsun. Bu ülkeye japon edebiyatı bilen elemanda şart. Yolundan dönme allah acık eylesin
Dediğin serilerin %90 ının bende takipçisiyim bir kaçı bitmiş olduysada hafızamda yerleri her daim olan efsane seriler. Hoşbulduk ^^naruto bleach fullmetal alchemist gto slam dunk samurai champloo death note basilisk gintama ergo proxy elfen lied sıkı takipçisiyim bir animecinin daha katılmasına sevindim.