- Konu Yazar
Merhaba abilerim yaşım 18 ismim nickname'de olduğu gibi Alperen, sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum. Öncelikle bu sene üniversiteye gitmeyi planlıyorum (Allah nasip ederse LYS sonucuna bağlı). 4000-6000 arasında bir bütçem var gitmek istediğim üniversite Anadolu'da olucak her iki ihtimallede. Hayatım boyunca İETT(İstanbul belediyesinin ulaşım şeysi bilmeyenler için) sayesinde her yola gittim. Hep aylık akbilim vardı :cherry::cherry: artık bi ayağım ciddi anlamda yerden kesilsin istiyorum. Chopper tarzı motorlarada her genç gibi bende hastayım. Başlangıç olarak tabiki chopper kullanmıcam hani yakınlarımda scooter var onlardan faydalanıcam motosiklete alışmak için ancak kendime chopper almak istiyorum.
Sizden ricam bana bir kaç model tavsiye etmeniz biliyorum forumda bir çok konu var aynı muhabbette ancak başlıkta belirttiğim "Vileda Sapı" ibaresini şuan açıklıyorum, boyum 1.88 ve kilom 60. Evet bir temizlik firmasında Vileda Sapı olarak çalışıyorum (şaka). Scooter veya diğer motosiklet türlerinde hep başlangıç olarak 125 cc ve 150 cc tavsiye ediyorlar ancak sadece Regal Raptor'un 150 cc'lik modeli hoşuma gitti.
Bütçeme uygun olarak sıfır bir Regal Raptor 150 cc alabiliyorum ancak aynı fiyat aralığında 5-10 senelik Hyosung ve Regal Raptor 250cc'lik modellerde var KM'leri biraz uçuk tabi 20 bin ile 50 bin arası. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:mrgreen:
Sizden ricam bana bir kaç model tavsiye etmeniz biliyorum forumda bir çok konu var aynı muhabbette ancak başlıkta belirttiğim "Vileda Sapı" ibaresini şuan açıklıyorum, boyum 1.88 ve kilom 60. Evet bir temizlik firmasında Vileda Sapı olarak çalışıyorum (şaka). Scooter veya diğer motosiklet türlerinde hep başlangıç olarak 125 cc ve 150 cc tavsiye ediyorlar ancak sadece Regal Raptor'un 150 cc'lik modeli hoşuma gitti.
Bütçeme uygun olarak sıfır bir Regal Raptor 150 cc alabiliyorum ancak aynı fiyat aralığında 5-10 senelik Hyosung ve Regal Raptor 250cc'lik modellerde var KM'leri biraz uçuk tabi 20 bin ile 50 bin arası. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:mrgreen: