- Konu Yazar
Arkadaşlar dün ilk defa motosiklete bindim, yaklaşık 5 aydır bilen biliyor koşturuyorum motosiklet alcam diye diye baya da hevesliyim açıkcası dün ilk defa sürücü kursunun ücretsiz sağladığı bir eğitime katıldım mondial bir cup'a bindim. Sürerken cidden çok kasıyorum kendimi, hani biliyorum açıkcası bisiklet sürerkende yavaş giderken çok kasıyordum kendimi hani ani bir panik anında tehlike anında mesela sağa gitmem gerekirken sola gidebiliyorum istemsiz. Cidden çok canımı sıkıyor bu durum. Motorda hızlandığım zaman (maksimum 50 gördüm ama çok heycanlıydı o an sanki 110'la gidiyorum :mrgreen
yılan gibi aralardan geçebiliyorum kolayca istediğim yöne gidebiliyorum ve kollarımı kasmayı bırakıp rahat rahat rüzgarın tadını çıkarıyorum ama en ufak panik anında bocalıyorum ve yavaş giderken ellerim çok titriyor kasılıyorum.
Sizce hep böyle mi olur ilerde de yoksa kendimi geliştirebilir miyim? İnanın çok istiyorum altıma güzel bir motor alıp dağ taş tepe gezmek ama moralimi bozdu bu ilk tecrübe...
ale:
Sizce hep böyle mi olur ilerde de yoksa kendimi geliştirebilir miyim? İnanın çok istiyorum altıma güzel bir motor alıp dağ taş tepe gezmek ama moralimi bozdu bu ilk tecrübe...