Arama sonuçlarınız

1. kursaa

Orijinal akrapovic nasıl anlaşılır ?

Herkese selamlar, cbr650r için akrapovic egzoz arayışındayım 2. el bir egzoz buldum fakat orijinal mi değil mi emin olamadım, orijinal olup olmadığını nasıl anlayabiliriz herkese şimdiden teşekkürler ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
  2. kursaa

Mecidiyeköy Kaza

Bugün saat 02.00 civarı mecidiyeköy köprüsü üzerinde xmax 250 kullanan birisi kaza yapmıştı arabayla giderken sağa çekip acaba bir yardımım dokunur mu diye durdum görenlerden duyduğuma göre arabanın teki vurup kaçmış, ya kaskı takmamıştı ya da kaskın kayışını bağlamamıştı. Ne yazık ki motorcu o...
  3. kursaa

Teker yaparken düştüm

Uzun bi süredir tekerle uğraşıyordum bi kaç gün önce kafama esti Bakırköy adliyesinin arkasındaki otoparka gidip teker çalışayım dedim neyse başladım 1-2-3 derken yavaş yavaş ısınmaya başladım daha sonra devam ederken bir anda dengemi kaybettim ve (sağa doğru) yere baya sert bi şekilde düştüm...
  4. kursaa

İntercom

Merhaba arkadaşlar bu linkteki 2 intercom arasından hangisini tavsiye edersiniz veya bu fiyatlara daha iyi bir seçenek varmı forumda araştırdım ama pek birşey bulamadım teşekkürler şimdiden :)...
  5. kursaa

Hırsızlığa Karşı

Hepinize merhabalar, arkadaşlar her gün bir arkadaşımızın eşimizin dostumuzun motoru çalınmaya başladı bu hep böyleydi fakat son zamanlarda olaylar iyice çoğaldı ve gördüğüm duydugum kadarıyla da polisin bir şey yapmadığını düşünüyorum. Bi ara bir organizasyon düzenleyip bunun hakkında bir...
  6. kursaa

Bir motovlogda biz mi açsak

Arkadaşlar bi motovlog kanalı da ben mi açsam ne dersiniz ? :mrgreen:
  7. kursaa

Bakırköy sahilde telefonum çalındı

Merhaba arkadaslar size dün gece başıma gelen olaydan bahsetmek istedim belki bi farkındalık yaratır sizde bu tuzağa düşmezsiniz. Dün gece saat 4 4.5 gibi bakırköy sahile geldik 3 arkadaş banklarda oturuyorduk öyle bi 10-15 dakika sahil havası alalım diye o saatte sahilde işimiz neyse artık...
  8. kursaa

Tekirdağ turu

Arkadaslar hepinize merhaba, avrupa yakasından bu hafta sonu veya içinde tekirdağ turu(yüzme vs) yapmayı düsünen arkadaş varsa bana özelden ulaşabilir :)
  9. kursaa

Sticker

Merhaba dostlar bu stickeri nerden bulabilirim bilgisi olan varmı teşekkürler :)
  10. kursaa

YZF R125 Egzoz

Herkese merhaba R125 motoruma bir egzoz takmak istiyorum aradığım özellik bunların arasından en çok tok ve gür sesi çıkaracak olan egzoz hangisidir teşekkürler. http://www.brnmotor.com.tr/Yzf-R-125---0813,LA_1195-2.html#labels=1195-2
  11. kursaa

R125 egzoz ve garanti

Merhaba arkadaslar R125 egzozumdan memnun degilim bunun nedeni apaçilik yapıp sokaklarda bağırtmak değil trafik de farkedilebilmek için, başıma gelen 2-3 olay sonrası egzoz taktırmayı kafama koydum.Servise sordugum kadarıyla akrapovic egzoz harici diger egzozlar garantiyi bozuyormuş...
  12. kursaa

NOLAN N87 İNCELEME

Merhaba arkadaslar, bugün itibariyle NOLAN N87 kaskımı teslim aldım.Merak eden ve almayı düşünen arkadaşlar varsa takipte kalsınlar yakında incelemelerimi paylasıcam :) İstek gelirse FİVE GLOVES RFX1 Eldiven Alpinestars vapor dizlik vs. gibi incelemeler de yapabilirim.
  13. kursaa

Bu monta hangi sırtlık

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı pazarlar.Bende ALPINESTARS JAWS DERİ MONT var fakat sırtlık koruması yok buna hangi sırt korumasını takabilirim tavsiyeniz varmı ? Sırt korumasını mont icin istiyorum,teşekkürler :) http://www.motosella.com/alpinestars-jaws-deri-mont-siyah
  14. kursaa

Yurtdışı kargo

merhaba arkadaslar bu kargo durumunun türkçe meali nedir anlıyamadım tam olarak yani suan kargo nerede ne yapıyor pttye teslim edildimi bilgi verebilecek birisi varmı teşekkürler
  15. kursaa

İstanbulda tavsiye edebileceginiz yamaha bayisi

Herkese merhaba, istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yamaha bayisi varmı ?
  16. kursaa

Hangisi daha mantıklı

Arkadaşlar merhaba kilit işlerinden fazla anlamadıgım icin size bi danışayım dedim bu 2 üründen hangisini neden tavsiye edersiniz farkı nedir çözemedim :) https://www.louis.de/en/artikel/abus-alarm-lock-and-loop-detecto-8077-12-ks120/10002707?list=174075212&filter_article_number=10002707...
  17. kursaa

Motosiklet sürüş eğitimi

Temel motosiklet eğitimi nasıldır? 1.Görüşe göre ayna ayarlarınızı yapınız. 2.Kaskınızı takınız 3.Sağ ayak fren,sol el ile debriyaja basarak vitesi boşa alınız ve motosikletinizi çalıştırınız. 5.Vitesi 1.vitese takınız. 6.Kalkış sinyalinizi veriniz. 7.Aynaları kontrol ederek (sağ ayağınızı...
  18. kursaa

Motosiklet Aksesuar Fiyatları Neye Göre Değişir?

Bizi ve motorumuzu koruyan motosiklet aksesuarları fiyatları neden bu kadar değişken? Motosiklet aksesuar fiyatları marka, model ve malzemeye göre değişiklik gösterir. Markaya Göre Motosiklet Aksesuar Fiyatları Neden Değişir? Her aksesuar markasının bir pazarlama yaklaşımı vardır. Motosiklet...
  19. kursaa

İstanbul'da motosiklet sayısında rekor artış!

İstanbul'da motosiklet sayısında rekor artış Türkiye'de 2006-2015'te yüzde 61 artış gösteren motosiklet sayısı, İstanbul'da yüzde 136 arttı. Artış oranında ilk sırada yer alan İstanbul, 258 bin 405 motosikletle Antalya'yı da geride bırakarak zirveye oturdu. Türkiye'de son 10 yılda özellikle...
  20. kursaa

Motosiklet sırt çantası

Merhaba arkadaslar yamaha yzf r125 için sırt çantası önerebilirmisiniz ? Öğrenciyim ve benim icin en önemli 2 şey sırt korumalıgının olması ve de içinde kitaplarımı defterlerimi koyabilecegim cok sırıtmayacak bi çanta olması teşekkürler :)

Yeni mesajlar