Mecidiyeköy Kaza

Bugün saat 02.00 civarı mecidiyeköy köprüsü üzerinde xmax 250 kullanan birisi kaza yapmıştı arabayla giderken sağa çekip acaba bir yardımım dokunur mu diye durdum görenlerden duyduğuma göre arabanın teki vurup kaçmış, ya kaskı takmamıştı ya da kaskın kayışını bağlamamıştı. Ne yazık ki motorcu o an olay yerinde hayatını kaybetmiş yol üzerinde beyin ve vücut parçaları vardı. Eminim ki o an yerde yatan merhumun halini görseniz kaskınızı bir an olsun kafanızdan çıkarmazsınız bazı şeylerin yaşandıktan sonra hiçbir önemi yok lütfen ekipmansız yola çıkmayalım ve motorun üzerindeyken her an dikkatli olalım.

Son zamanlarda bu kaza olayları baya baş gösteriyor.Allah rahmet eylesin vefat eden motorcu arkadaşımıza.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xmax sanırım kazayı yapan siperlik yok

malesef bu yolda emniyet şeridi yok ben tam bir gerizkealı gibi arabaların sağından korna çalarak gidiyordum şimdi şimdi öğrendim bu üst yolda trafiğe girip emniyet açılana kadar yoldan çıkmıyor

kardeşimiz kaskını taksa belki bize gelip kırıklarını anlatacaktı sonra yoluna devam edecekti

Bir arkadaşımız kazalar arttı tabiki motor sayısı sıkışık şehir trafiğinden kurtulmak isteyenlere ışık oluyor ve sayımız hep artıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

STHQI.md.png

haber videosunu izlemez olaydım..... önce sakarya kazası şimdi bu :( mekani cennet olsun

Allah rahmet eylesin.

gece istanbulda motosiklet kullanmak gerçekten riskli normalde daha sakin olması gerekirken bütün barzosu sarhoşu apaçisi yolda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar