R125 egzoz ve garanti

Merhaba arkadaslar R125 egzozumdan memnun degilim bunun nedeni apaçilik yapıp sokaklarda bağırtmak değil trafik de farkedilebilmek için, başıma gelen 2-3 olay sonrası egzoz taktırmayı kafama koydum.Servise sordugum kadarıyla akrapovic egzoz harici diger egzozlar garantiyi bozuyormuş akrapovicinde fiyatı 3.000 TL niyetim tiger takmak ama bu seferde garantiyi bozuyor eğer tigeri takıp servise,bakıma gideceği zaman orjinali taksam bi problem olurmu anlaşılır mı garantiden çıkarmı ?

Mantıken pek beklentiye girmemek gerekir ama 2013 model akrepli r125 vardı arkadaşımda fena bir sesi vardı fakat ses için 3bin verilmez 125cc ye.

Çakma Akropovic al Aliexpress ten birebir nerden anliycaklar sesi fena degil

Akrep taksanda o aletten düzgün bir ses alamazsın bence.

''niyetim tiger takmak ama bu seferde garantiyi bozuyor eğer tigeri takıp servise,bakıma gideceği zaman orjinali taksam bi problem olurmu anlaşılır mı garantiden çıkarmı ?''

R125 için servislik bir durum olacağını sanmıyorum. Zaten garanti 2yil. Benim motosikletim 2014model. Yagini, filtrelerin i hep kendim değiştirdim. Garanti den çıkmıştır ama kimin umrundaki? Simsar servislere o kadar para verecegime motorumun tüm bakımlarını kendim yaparım. Her bir vidasini aşk ile gevsetip sıkarken ben mutlu oluyorum. Bunları dert etmeyin. 2yilda r125e kolay kolay hiç bi şey olmaz.garanti diye diye bu kadar kasmayin

Ben bunun tiger egzozla ybr gibi ses cikartmadigini bizzat gordum. Hatta arkadasin tiger egzozlu r125i yol boyunca resmen kafamizi s.kti. sonra polis ceza yazmis. Arkadas da satti egzozu parasiyla cezayi odedi:) kendisi de foruma uyedir goruyorsa slm

Ybr kadar ses çıkarır diyenlere bakma bende iki tane egzoz var ikisi de orijinal kendi egzozu ama bi tanesinin o dar susturucu kısmı var ya orayı egzoz ustası hoş bi şekilde sokup genişletmiş. Egzozun içini boşaltma yok. Egzoz sesini bi duysaniz harika oldu egzoz. Ybr gibi ses verir diyen bilmediğinden öyle diyor.. bazı egzozlar içi boş olabilir öyle egzoz alirsan iğrenç olabilir ses ve baş agritir . Bilindik bir egzoz bakabilirsin. Ben orijinalci olduğum için gayet memnunum o pir pir sesinden. Süper bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar