Bu monta hangi sırtlık

Alpinestars'ın kendi sırtlıkları var. Sitesinden bak hangi beden oluyorsa onu al. Montun içinde de yazabilir hangi beden sırtlık koyulabildiği.

abi bence teker falan yapmıyorsan çok gerek yok sırtlık almana. ama sen bilirsin tabi. O montta sırt koruması vardır muhtemelen ama biraz yumuşak ve incedir kevlar değildir.

Oldukça yumuşak bi malzeme var açıkcası da içime sinmedi,teker çok fazla yapmıyorum fakat yinede ne olacagı belli degil sırt üstü düşüp Allah korusun sakat kalmak istemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beni koruyan venom montun sırtındaki o sırtlık lstiği al ihmal etme

Dainese deri montunda Revit Seasoft sirtlik kullaniyorum. Fiyati uygun. CE sertifikasi var ve hafif. 5-6 farkli bedeni mevcut uygun olani aliyorsunuz. Tavsiye ederim.

Revitin 40 oyroluk korumasindan tavsiye ederim şok güzel oluyor

tesekkürler başka tavsiyesi olan varsa görüşlere açığım

Tech90'ın Impactec'lerini tavsiye ederim. Viskoelastik malzemeden üretilmektedir. Darbe aldığında sertleşip, normal durumda hareketi kısıtlamayacak kadar yumuşaktır. Avrupa üretimli ve EN1621-1 standardına uygundur. Üstelik fiyatına göre koruma açısından pahalı markaların her ne kadar darbe testlerini geçmiş de olsa dandik korumalarından çok daha güvenlidir.

Link: http://www.simrug.com/shop/korumalar/impactec-etp-06-sirt-koruma/

Ancak bu işin doğrusu omurga boyunca koruma sağlayan sırt+bel koruması satın almaktan geçer.

Güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar