Arama sonuçlarınız

1. furkanguvenc

Motosiklet Lastik Bayiliği

Merhabalar, malumunuz üzere ülkemizde oldukça fazla sayıda otomobil lastik bayisi mevcut. Bulunduğunuz bölge de bile belki de onlarcası var. Fakat konu motosiklet lastiği satışı ve değişimi olunca sayı bir hayli düşüyor. Trafikte ki motosiklet ve araba sayısının farkı birisinde 4 birsinde 2...
  2. furkanguvenc

Yeni Motor Geldi! Şimdiye kadar ki en güçlü makinam. Ducati ?

Herkese merhaba bir süredir yeni motosiklet alma arefesindeydim. Bilenler bilir Triumph Trident için ilk sıraya girenlerden birisi olarak Kasım'dan bu yana kadar bekledim ama o iş uzayacak gibiydi bende daha fazla motorsuz kalmak istemedim ve kendime bu güzel makinayı aldım. 2020 Model Ducati...
  3. furkanguvenc

Tek Parça Tulum mu İki Parça Tulum mu?

Herkese Merhabalar, yakın zamanda bir pantolan alma niyetiyle girdim olaya sonra bir baktım tulumlara bakıyorum. Kullanan bilen arkadaşlardan bir yorum almak istiyorum. Sizce tek parça tulum mu daha mantıklı ve kullanışlı yoksa iki parça şeklinde satılanlar mı? Bir de şunu soracağım mevcutta 2...
  4. furkanguvenc

Sıfır KM'den Pahalı Satılan İkinci El Motosiklet Sorunsalı

Merhabalar herkese, konu başlığında da söylediğim gibi ikinci el fiyatları gerçekten çok saçma sapan halleri geldi. Anlamıyorum anlayamıyorum ilanlara tek tek girip küfür edesim geliyor. Bu resmen fırsatçılık pandemi şu bu derken gelemeyen 0 KM motosikletleri fırsat bilip herkes kafasına esen...
  5. furkanguvenc

Scooter alma arefesi ve tavsiye ihtiyacı

Merhabalar bir süre önce alma kararı verdim. 15 bin gibi bir bütçem var ya Yamaha NMax 155 alcağım yada Piaggio Medley 150 . çok kararsız kaldım fikirlerinize görüşlerinize açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  6. furkanguvenc

ilk motoru alma süreci ve heyecani

Herkese merhabalar sevgili kardeslerim ve abilerim. Telefondan yaziyorum imla hatalari icin simdiden kusura bakmayin. Neden bunlari yaziyorum once bunu soyliyim genc kardeslerime birazcikta olsa motor alma yolunda motivasyon olsun diye en buyuk amacim bu sonrasinda ise bu heyecani herkesle...