- Konu Yazar
Herkese merhabalar sevgili kardeslerim ve abilerim. Telefondan yaziyorum imla hatalari icin simdiden kusura bakmayin. Neden bunlari yaziyorum once bunu soyliyim genc kardeslerime birazcikta olsa motor alma yolunda motivasyon olsun diye en buyuk amacim bu sonrasinda ise bu heyecani herkesle paylasma istegi. Tam 6 ay ince bi motor almak istedigime karar verdim ve aileme soyledim maddiyat dediler calis al bende is aradim part time olmasi lazimdi cunku okuyorum universitede. Bi sekilde 3 ay sonra buldum ve basladim ama bu surecte her gun bi motor bakip ekipmanlarima bakiyorsum sunu mu aliyim bunu mu diye bu aşkı hep dinc tutumaya calistim motivasyonumun kirilmasina musade etmedim once egitime gittim gis akademi de gitmek icinde binbir zorlukla aldigim telefonumu sattim simdi daha iyisi var cok sukur
neyse ehliyet lazimdi onu da aldim ve kredi cekmek icin bankaya gittim 3-5gun once aldim da motoruma karar verdim cbr125 olacakti bi saticiyla pazarligimi yaptim yarin Insallah alicam dua edin de bi aksilik cikmasin herseyin hayirlisi tabi ki ama gönül olsun istiyor gelinen noktada sudur ekipmanlarimi ailem aldi
dostlar motor askinizdan vazgecmeyin ve bilincli bir surucu olun..
okuyan okumayan herkese selamlar teşekürler. Araniza katilmaktan dolayi cok mutluyum. Şunuda unutmadan ekliyim herkes gönlündeki motora en kısa sürede sahip olur inşallah.
okuyan okumayan herkese selamlar teşekürler. Araniza katilmaktan dolayi cok mutluyum. Şunuda unutmadan ekliyim herkes gönlündeki motora en kısa sürede sahip olur inşallah.
Son düzenleme: