Arama sonuçlarınız

1. G

yeni motor benzin bitti benzin koydum calismiyor acil

Abilerim 460 kmdeki motorum benzini bittiydi farketmemisim calissin diye marsa bastim calismadi aksam benzin aldim koydum gene calismadi aku bitti motor havami yapmistir bujimi yaglamistir motor yuki goldfox s 150 vitesli
  2. G

sifir km motor yuki 150 sigorta 2.000tl cikti

Ustalarin sorunum var sifir aldigim motorun plaka islemleri icin sigortasini yapicaktim gunes sigortaya sorduk 2.000tl cikti motor zaten 3400 tl faturasi hic onceden birine mal sahibi olmadigi icin mi pahali cikti fatura yenden baskasinin ustune yapilma imkani varmi aldigim yere sordum yapamariz...
  3. G

iki motor arasinda kaldim yuki mondial

S.a abilerim mondial 150 mcx rocracer ile yuki 150 goldfox arasinda kaldim yuki fiyati 3500 mondial 3300 sifir alcam bugun alcam hangisi daha iyidir yuki hosuma gitti ama pek kullanicisi yok hangisi iyidir
  4. G

TAKSİTLE SATTİGİM MOTORUN PARASINI ALAMIYORUM

iyi günler abilerim 3 ay önce sattiğim motorun parasını alamıyrum 900 pesin aldım 400 400 2 taksitle sattıydık sattiğimiz gun motoru götürürken 30 dk sonra motor kitlenmis öyle dedi alan kisi geldiklerinde baktılar incelediler öyle karar verdiler bendeyken hic bir sorun yoktu motor honda cgl 125...
  5. G

cbr125 2006 30.000 km de alinirmi yardim

3800 taksitle buldum temiz gorunuyor ama sorun acarmi 30.000 kmde yaklasmis ogrenciyim taksitle olunca cazip geldi alimirmi yoksa sifir cinlimihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kredi-kartina-vade-farksiz-taksit-imkani-dusuk-km-bakimlari-tam-216146114/detaymotor bu
  6. G

cbr125 2006 30.000 km mi sifir kuba cr1 mi

Evet ustalarim iki motor arasindayim 3800 cbr125 buldum eski kasa taksit de yapiyor ogrenciyiz bana cazip geldi mu motor alinirmihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kredi-kartina-vade-farksiz-taksit-imkani-dusuk-km-bakimlari-tam-216146114/detaybu motor alinirmi yoksa cr1 mi
  7. G

2.el tvs apachi mi sifir kuba cr1 mi

Evet ustalarim tvs buldum 2. El 4200 tl istiyor 20.000 kmde 2013 model cr1_ de bir bayi 3200 veriyor hangisi daha mamtikli
  8. G

bajaj boxser 150 m, mondial mh drift 125 mi

evet abilerim ikisinden birini düsünüyorum öğrenciyiz bajaj sağlam az yakıyor ama arasındakı performans vs leri bilen yazamabilir mi ?
  9. G

vites bazen gecmiyor CGL 125

S.a motorumun vitesleri zor geciyor bazen gecmiyor kaliyor zorlayinca geciyor nedendir sorun debriyaj balatalari yeni
  10. G

ruhsat yas siniri sigorta

S.a ustalarim motorumun sigortasi bitti motoru saticam sigorta bittigi zaman ruhsat gecis de problem olurmu bide 17 yasindayim baska motoru ustume alabilirmiyim
  11. G

AKU MU SİGORTA Mİ ? CGL 125

S.a abilerim motora elektirik gelmiyor farlar sinyaller koyna stop lambasi felan calismiyor motor calisir vaziyetteyken calisiyor hepsi stopsa calismiyor nedensor acaba ?
  12. G

breton 125 2009 model teknik ozellikler

S.a abilerim biliyorum cinli ye bulasma diceksiniz ama bulasmak zorundayim oğrenciyim sorum breton 125 2009 model 10.000 km de temiz bakimli motor k.kurdu hocasinin abisinden almak uzere motor abim bu motorun teknik ozellikleri nedir hp vs gucu nasildir simdiki motorum honda cgl 125 satiyorum...
  13. G

125c vitese takili gosteriyor gitmiyor

İyi gunler arkadasimin motoru mondial 125 mg cassic motor vites gostergesinde vites 1 diyor ama ama motor gitmiyor nasil bir sorun - motor bosta iyi gidiyor ama vitesde gitmiyor debriyajdanmi yoksa sanzumandanmi
  14. G

CGL 125 MONİFOLD AN HAVA ALIYOR

s.a ustalarım motorumun karbüratör motor bağlantı yerınden açılma var motor sanırım hava alıyor rolantıda durunda pufft dıye patlıyor bu sorun motorun fazla yakmasını çekişini düşürürmü orayı nasıl onara biliriz cevaplarınızı beklıyorum :)
  15. G

cgl devir almiyor egzoz patliyor (video )

http://m.youtube.com/watch?v=5HhiHORMgwQ sorun nedir abilerim karburator denmi ateslemedenmi motor 1 ay yattiydi
  16. G

arkadasimin sorunu

Hayirli aksamlar herkeze arkadasimin mondial 125 mg classic motoru var motorda atesleme sorunu var marsa basina bayik bayik calismaya calisiyor aku yeni atesleme yapmiyor ayak marsiylada 3 seferde felan aliyor nedendir sorun
  17. G

honda cgl 125 2004 model

Satilik motor 23.000 km de temiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acill-cgl-2004-bolu-son-fiyat-192257260/detay
  18. G

KM saati az gösteriyor nedendir

s.a motorumun göstergesi cok az gösteriyor 60km hızla gıderken 20 km hızı gecmıyor göstergede gösterge telli olandan motor tamirden gelirken düsmus baska arkadas motoru olduğu yerde düşürmüş göstergenin arkası kırılmıs baktım ılkten 80 km yavas yavas geliyordu sımdı 40 gecmıyor 100 km giderken...
  19. G

rektefiye gerektirirmi

motrum az yağ yakıyor performansı düsük ve cok yakıyor heryere baktım sorunu bulamadım yeni SİLİNDİR-PİSTON-SEGMAN la iş bitermi

Yeni mesajlar