TAKSİTLE SATTİGİM MOTORUN PARASINI ALAMIYORUM

iyi günler abilerim 3 ay önce sattiğim motorun parasını alamıyrum 900 pesin aldım 400 400 2 taksitle sattıydık sattiğimiz gun motoru götürürken 30 dk sonra motor kitlenmis öyle dedi alan kisi geldiklerinde baktılar incelediler öyle karar verdiler bendeyken hic bir sorun yoktu motor honda cgl 125 di aksam aceleyle kira sözleşmesine anlasma yaptık imza zı adı soy adi tc kimlik nosu var ise yararmı bilmiyorum adreside var istanbul maltepede nasıl bır durum yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Noter satışı yaptıysanız geçmiş olsun.

F54

Ya arkadaş o kadar Saçma iş yapmışsın jeton daha yeni mi düştü
Bende sanayi de yim cub var işe gidip geliyorum taksitle istiyorlar ama aynı iş yerinde çalıştığım halde vermiyorum para peşin kırmızı meşin :)

Ölü motor vermişsin zaten 900 lira almışsın iyi işte. En az 600 lira masraf çıkarmıştır işçilik dahil.

hiçbir şey yapamazsın hukuken. elinde senet yok. noter satışında da zaten alacak meselesini hallettiğini beyan ettin.

Motor bizim ustumuze degildi onceki sahibinin uzerine idi aradim konustum tamm ben sana az cok yollarim dedi 2 ay oldu yok telefonleri engellemis paranin gittgini az cok biliyorum saglik olsun o motora rahat binemez ins :)

Sen 900e sukret al koy iyi 400 verip 900 kalmamis bide dolu tarifindan bakmak gerekir cok samimi olmadigin tanimadigin adama vermicen aga veya saglam bi senetti belgeydi kildi tuydu imzalttican soz ucar yazi kalir ☺

Motosikleti
BWS 100
Noter satisi yapmadiysan eger, motorunu geri alacaksin. Gerekirse polis ile.
900 tl yi geri veririm diyeceksin, o da motoru tamir etmeniz sarti ile. Yoksa 900 tl de yok motor da yok.

Orta yol bulunabilir.

Edit: kardes sende noter satisini almamissiniz ki. Nasil is yapiyorsunuz anlamadim. Basta kaybetmissin sen. Bi soguk su ic.

çikolata mı alıyorsunuz aga notersiz ruhsatsız. iyi olmuş tecrübe olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar