yeni motor benzin bitti benzin koydum calismiyor acil

Abilerim 460 kmdeki motorum benzini bittiydi farketmemisim calissin diye marsa bastim calismadi aksam benzin aldim koydum gene calismadi aku bitti motor havami yapmistir bujimi yaglamistir motor yuki goldfox s 150 vitesli

far yanıyorsa akü bitmemiştir bitse bile ayak marşı ile çevirir.
motor çalışsın diye çok fazla bastıysan marşa motor boğulmuş olabilir. ittirerek vurdurmayı dene yokuş aşşağı vurdurursan çalışır hava yaptıysa.
başka anlattığında bişey gelmiyor aklıma.

Benzin musluğuyla oynadıysan onu kapalı konumda bırakmış olabilirsin. Bi kontrol et.

buji kablosunu kontrol et, belki yerinden çıkmıştır. birde arkdaşların dediği gibi benzin musluğu

Benzer sorunu Kuba'da yaşamıştık. Garantideyse servise götür yapsınlar. Karbüratörde sıkıntı oluyor.

Alala nasıl motor lan o at çöpe gitsin..
Benzin bitti servise git bi öpsünler oh ne ala.. İyiymiş taktik..

Yamaha, suzuki, honda, peugeot, mobilet, planet, ij benzin bitipte yolda kaldığım aklıma gelen motorlar..
Hiç biri sorun yapmadı.
Depoyu doldur devam et..

Hepsi saglam musluk vurdurmayi denedim calismadi ayak lada denesim calismadi motor hirlamiyor bile aklim bujide atesleme yapmiyor gibi servis uzakta

buji yağlandıysa çalışmaz.bujiyi sök ve ucunu ateşte yak,sonra tak ve çalıştır.

Motoru ilk aldiginda bayii yedek depoya cok az benzin koyar ve onu verir benzin aldiktan sonra asil depoyu kullanmalisin. Motorun kitapciginda nasil yapilacagi anlatilir. Sagini solunu kurcalama bosuna.

Tamam yaptim bujisini cikardin temizledim 10 kere ayak marsiyla denedim calisti ama gaz hassasligi tam net olmadi buji tam olmadi ama degistirdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar