Arama sonuçlarınız

1. ümitersoy

Profil düzenleme nerde ?

Benim motorum mesleğim herseyim değişti ama burda değiştiremiyorum sonsuza kadar hyosung gt250r la mi kalicam burda :)
  2. ümitersoy

kısa far stop lambasi bazen yanmiyor

Kisa far ve stop lambasi bazen yanmiyor. Yagmurda kullanmak zorunda kalmistm. Ertesi gunde haliyle camur oldugu icn tazyikli suyla yikadim bir benzinlikte. Aksami farlari yaktgmda kisa ve stop yanmiyordu. Uzun ve sinyaller calisiyor. Acaba islanmayla alakali mi yoksa baska bir sorunmu...
  3. ümitersoy

99 yzf-r6 dijital km saati bulma ihtimali varmidir!?

Arkadaşlar sahibindende bir motorla ilgileniyorumda 99 model 2007 çıkışlı mavi r6 ıstanbul. 11000 tl fiyatı var. Yanliz motorun kucuk bir dijital km saati var o çalışmıyormus.sizce bu parcanin bulunabilme olasılıgi nedir ve nekadara bulunur? Goremedim hicbiyerde. Bu konuyu yzf r6...
  4. ümitersoy

kask saçlarimi perişan ediyorrrr

Sizinde kaski taktiginiz zaman saçlarınız hemen yaglaniyor yapışıyormu? cafeye mekana gidicez diye saclari tariyorum sekil veriyorum havaya dogru. Kaski takip gidiyorum cafenin onune geliyorum park ediyorum herkes bakiyo tabBi çıkarıyorsun saclar yapışmış alnımda. Perişan halde gorunuyor insan...
  5. ümitersoy

2000_2002 model 600cc alinirmi?

Artk yavas yavas 600cc lere bakmaya basladimda. Maddi durum okadar iyi degil ancak ilanlara bakiyirum 2000_2001 model suzuki gsx600r ninja zxr600 lar 9000_10000 hatta 8000 tlye bile var. Benm gt250r i 6000tl ye versem uzerine 4000 lira falan eklesem hayalimdeki 600 cc ye gecis yapabilmis olucam...
  6. ümitersoy

amortisor sertlestirme ayari?

Konulara baktmda göremedim. Hyosung gt250r arka amortisor sertlestirme ayari nasil yapılıyor? İkinci merak ettigimde sertlesince kuyruk birazdahami havaya kalkiyor. Üçüncüsüde amortisorde tırnak tırnak yerler var onlarin tepe gibi yuksekte olana mi getiriyoruz yoksa en düşük tirnagami...
  7. ümitersoy

egzoz katalizör iptali performans

Egzozda zırıltı bozuk para gibi şıkır şıkır sesler geliyodu katalizördeki parcalar oynuyormus icini tamamen bosalttk geri kaynattik. Sorun cozuldu gibi ama yola cikinca cok enteresan bisey farkettim. Vites aralarim kisaldi sanki. Hep kullandığım yolda ışıklara gelene kadar 3 e zor takar...
  8. ümitersoy

1. viteste durunca boşa gecmiyor

Merhaba arkadaşlar. Motorumda tum vites geçişleri yükseltme dusurme her kombinasyon gayet rahat. Biri hariç! ornegin 1. Vitesteym ışıklarda durucam tam durmadan boşa geçiyor. Ama 1 deyken durduktan sonra boşa geçirmek nerdeyse imkansiz bir hal aldı. Ara gaz itekleme falan fayda etmiyor cogu...
  9. ümitersoy

lastik ihtiyacı olan ? 150/70/17

arkadaşlar lastiklerimi degıstırdım ve elimde çıkan 150/70/17 pirelli sport demon lastiğim var.cıkınca baktım içinde yaması falan hıcbısey yok.yanlız dişler baya erimiş halde uretim tarihi aralık 2009.banada burdan bir arkadaş lastıklerını gondermıstı cuk oturdu taktım.onada cok teşekkür ederım...
  10. ümitersoy

motorun kuyruğu havaya kaldırma

Arkadaşlar benim sorum şöyle. Motorum gt250r. Şeklinden semalinden oldukça memmunum ancak olabilrligi varsa birazdaha agresiflik kazandrmak icin kuyruğu dahada havaya kaldirma imkani varmidr. Mesela yayi değiştrsek yada uzatsak ne biliym o tip biseyler yapilabilrmi?
  11. ümitersoy

motosıklet bagımlılıgı

Arkadaslar kendıme motor edındıkten sonra sureklı ınternette modıfıyeler motor egzoz sesleri kazaları ızlıyorım. Kız arkadaşım artık off kapat sunları aılem görünce yıne motormu ızlıyosun dıyo. Bıde simdi uyduda bıı kanal buldum otolıfe dıye super şeyler gosterıyor. Zaten hava suan ıgrenc motora...
  12. ümitersoy

akuyu nasil cikarticam

Az once motora bindim calisti ama ibrereki lamba ve far pirpir ediyodu. Biraz isinsin diye bekledmm sonra bire taktm stop etti. Sonra lambalari marşı komple gitti hic elektrik gelmiyor. Gecenlerde bii usta akun sarj istiyo demişti. Bende surunce sarj olmuyomu buu dedim olur tabi falan dedi oyle...
  13. ümitersoy

motor freni

Arkadaslarlar benim sorum şöyle. Ornegin 3.viteste gdiyorum vitesin kacta oldugu onemli degil. Gazli bir sekilde gidiyorum sonra elimi gazdan cektigim zaman motor yavasliyor sanki frene basmis gibi yavasliyor. Bu bir sorunmu? Yani düzeltilmesi gereken biseymi var ivmelenmesinin bukadar...
  14. ümitersoy

gormeden alınan cikma lastik

Arkadaslar malum yeni lastikler cok para. Acaba sahbindennden gorup dokunamadigmz cikma lastikler alimirmi? onlarda yine 150_200 istiyolar ama 600 tl degil enazndan
  15. ümitersoy

70 le giderken debriyaj teli koptu

Yaklasik iki saat once 3. Vites 70_75 civarı gidiyorum onumde ışıklar kırmızı yaniyor vitesi 2 yee dusurmek icn debriyaja bastım çat diye bir ses debriyaj boşa çıktı. Hemen paniklemeden quick shift yaparak 2 vee boşa aldim sagda durdum. Bide acemiyim nasil kaza yapmadım hala hayret ediyorum...
  16. ümitersoy

virajlari 10_15 le dönuyorum

Sehir icnde bilirsiniz ara sokaklarda L şeklinde dar keskin sokak girişleri olur. Millet onumden vizir vizir dönüyor bıde yerler islak malum su gunlerde. Ben nerdeyse ayağımı yere koyacak kadar yavaşlayp donebılıyorum. Acaba bu benım acemılıgmdenmı yoksa kullandgm motosikletin tarzındanmı? Gt250r
  17. ümitersoy

pirelli sport demon?

Ikinci el aldıgm gt250r in lastikleri 150 70 17 pirelli sport demon. Değiştirmelimiym virajlarda performansi nasildir?
  18. ümitersoy

katlanır plakalikla ceza yermiyim?

Katlanir plakalikla koprulerden kapali şekilde gecsek plaka gorunmemesine ragmen ceza yeme 'htimali varmidir? ıstanbul seyahati olacakta kart ogs falan hicbiseym yok

Yeni mesajlar