Kimsenin ne düşündüğü hiç önemli değil. Motosiklette alacağın her karar önce seni doğrudan etkiler. Sokağın içini görüyor musun? MAhalle arasında gazlayan p*çler olabilir. Gerekiyorsa durursun da. Kimse niye durdun diyemez. Sen öyle güvenli hissediyorsan öyle yap. Ha sorun o değil, boş arazide de keskin dönüşlerde sıkıntı yaşıyorum diyorsan o başka. Bunun en kolay yöntemi bi boş otoparkta döneceğin çapın içine bakarak sekizler çizmen. bir iki saat sonra dönüş çapların küçülecektir. Düşme korkusu yaşaman normal. Unutma seni yavaş dönüşlerde kurtaracak olan ayağın değil, debriyaj ve arka frenindir. Yavaşken ön frene dokunmayı düşünme bile. Yarım debriyaj ve arka fren, gerekirse sabit gaz. Gazla oynamak hep tedirgin eder. Her motorda gaz teli tepkisi de hassas değildir zaten. Sabit yükseltip alçaltsan da silkeler. Bu yüzden mümkün olduğunca gaz sabit, yavaşlama hızlanmayı debriyaj bırakıp arka frene basarak sağla.
Umarım derdini anlayabilmişimdir. Gt 250R çok kötü dönen bi motor olmasa gerek. Sen biraz çalış. Ha sonra ben dönmeyi öğrendim diye görmediğin sokağa bodoslama dalma yine. Unutma viraja yatıp dönmeye niyetlendiğinde durman gerekirse, onun dersini burada klavye başında öğrenemezsin.