gormeden alınan cikma lastik

Arkadaslar malum yeni lastikler cok para. Acaba sahbindennden gorup dokunamadigmz cikma lastikler alimirmi? onlarda yine 150_200 istiyolar ama 600 tl degil enazndan

O lastiklerin çıkmasının bir nedeni var :)
Ha adam "keyfe keder" değiştirmiştir ayrı mesele.

bu tarz lastik almak, kullanılmış prezervatif kullanmaya benzer aman diyim.

Arkadaslar malum yeni lastikler cok para. Acaba sahbindennden gorup dokunamadigmz cikma lastikler alimirmi? onlarda yine 150_200 istiyolar ama 600 tl degil enazndan

telsizden mi yazıyon kardeş :mrgreen:

çıkma lastik görmeden kesinlikle alma, görüp te anlamıyorsan anlayan bir lastikçi arkadaşına göster.

Bu forum dahil pek çok FORUM sitesinde ADAM 600RR....R6 VS büyük cc motosiklet alıyor,
Motorun lastiklerine 1000 lira veriyor ve aldıgından 6 ay kadar sonra satması gerekıyor,
çabuk satmak adınada fiyatı düşük yazıyor,

BU İŞLEMİ YAPARKENDE DÜŞÜNÜYOR,,,
''Lastiklerimi sökeyimde 300,,500 'e satarım KAR,,KAR'DIR diye''

Evet ÇIKMA LASTİK ALINIR,

Fakat DİKKAT ET,
LASTİK YENİDİR,,TARİHİ YENİDİR,,,FAKAT yanakta yırtık vardır ve o sebepten çıkarılmıştır ve yamalanıp satışa sunulmuştur,

DİKKAT ETMEN YETERLİ...

Arkadaşlar Artık ŞU SÖZDEN BIKTIM,,,
Herkeste Bu Söz Mevcut,
Bilende Bilmeyende Uygun Veya Uyumsuz Kullanılmakta...
bu tarz lastik almak, kullanılmış prezervatif kullanmaya benzer

Son düzenleme:
Çıkma lastik ALINMAZ. Ancak ALINABİLİR diyebiliriz. Pert durumda lastiği okutmaya çalışan çok insan var çünkü. Gördüm. Tedbirli olmakta fayda var.

Yakından inceleyerek almak şartıyla alınabilir.

Serkan arkadaşın da dediği gibi söküp satanlar yanında, pist günü yaptıktan sonra satanlar da var. Genelde aynı marka-model-ölçü oluyor zaten bunlar.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
çıkma mishelin - metzeler alacağına 0 IRC alsan daha iyi olmaz mı...

O lastiklerin çıkmasının bir nedeni var :)
Ha adam "keyfe keder" değiştirmiştir ayrı mesele.

Hocam öyle diyorsun da şuan yeni motosiklet alsam %80 %90 üzerindeki lastik çok kötü olacak, ve ilk iş değiştireceğim.

Misal benim kullandığım CB 125E nin lastiklerini 200 km de çıkarıp kenara koydum. Yerine Michelin taktırdım.

Arkadaşa tavsiyem görmeden almasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------

Hayır.

Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar