Arama sonuçlarınız

1. Morphin

Kaza olmadan kırılan koruma takozu!

Arkadaşlar merhaba. İlginç bir olay geldi başıma sizinle paylaşmak istedim. Eve gelip hızlıca tekrar çıktığımda bizim yolun ortasında takozu yerde gördüm ve çok şaşırdım. Motora bakıyorum takoz yok, yere bakıyorum benim takoz, lan dedim nasıl olur. :silent: CBR 650F'i aldığım zaman (300km'de...
  2. Morphin

2019 yeni Trafik cezaları doğru mu?

Arkadaşlar eğer bu cezalar doğru ise hepimize geçmiş olsun diyorum. Ülke harbiden batmış ve trafikten bütçe koparmaya çalışıyorlar. YENİ TRAFİK CEZALARI 📵⛔❌⭕🚫🚯🚸 Şehir içi hız 50 km ●55 km-65 km arası 535 tl ceza ●65 km-75 km arası 988 tl ceza ●75 km ve yukarısı 5002 tl ceza ■■■■■■■■■■■■...
  3. Morphin

Kız arkadaşım için scooter önerisi

Merhaba. Scooterlar hakkında neredeyse hiç bir fikrim yok. Bu nedenle yardımlarınızı rica ediyorum. 6 bin liraya kadar, sıfır veya ikinci el tatlı bir scooter bakıyoruz. Şahsım adına güvenliği öncelikli olmalı ve motor uzun süre bakımsız kalsa dahi arıza çıkarmamalı. Önerilerinizi alabilir miyiz?
  4. Morphin

Kaskım için kaliteli bluetooth ses sistemi önerebilir misiniz?

Arkadaşlar Kaliteli intercomlar çok pahalı. Ucuz yollu ama kaliteli sadece müzik dinlemeye yarayacak bir ses sistemi bakıyorum. Öneride bulunabilirseniz sevinirim.
  5. Morphin

E-5 sol şerite sarı kesikli çizgi ile motosiklet şeridi yapılması.

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi İstanbulda yaşayan tüm motorcular E5'de sol şerit çizgisinin solunda yolculuk ediyor. Bu şerit dışı alan genel olarak sürücüler tarafından hem işgal ediliyor hem de yer yer neredeyse bir motorun geçemeyeceği kadar dar alanlar haline geliyor. Burada biriken...
  6. Morphin

Satılık: SIFIR Metzeler Sportec M7 RR Takım 120/70ZR17 180/55ZR17

Merhaba arkadaşlar. Maalesef ekonomik kriz bizim firmayıda vurdu ve 2.5 aydır maaş alamıyorum. Bu nedenle CBR 650F için aldığım fakat bir sonraki sezon taktıracağım için kullanmadığım lastiklerimi satıyorum. Ürün hala Kadıköy Zen motor'da bulunmakta ve Lastik Değişim ücreti ödemeden...
  7. Morphin

Bodrum veya Didim'de Motorla nereleri gezmeli? Nerede kalmalı?

Merhaba arkadaşlar. Hayırlı bayramlar dilerim. Şuan Balıkesirdeyim. Bayramın ikinci veya üçüncü günü İzmir'den kız arkadaşımı alıp Çeşme veya Didime geçeceğim. Bu rota üzerinde motor ile gezilecek manzarası güzel yerler arıyorum. Denize girmelik, manzara izlemelik ve akşam takılmalık mekan...
  8. Morphin

Bayramda CBR650f ile Sinop turu.

Merhaba arkadaşlar. CBR650F ile Bayramda ailemi ziyaret etmek için 19'unda Sinop'a gidiyorum. Maalesef arka "stock" tekerime çivi girmiş ve bu hafta tamir ettirmek zorundayım. Köy yollarına gireceğim için hazır tamir ettirirken köy yolları için bir lastik almayı düşünüyorum. "Anlas Capra RD"...
  9. Morphin

Stunt için motor önerileri?

Arkadaşlar merhaba. Şu an 2016 CBR 650F sahibiyim. Motorum güzel genel olarak memnunum fakat ağır bir motor. (212kg) Bu nedenle CC büyük olmasına rağmen hantal kalıyor. Önümüzdeki sezon için sağlam, korumalı, düşse dahi zarar gelmeyecek ve bana da hem maddi hem manevi zarar vermeyecek 1 makine...
  10. Morphin

CBR 650F için egzoz önerebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. 2016 model CBR 650F aldım geçtiğimiz ay. Egzoz konusunda kafam çok karışık. Zaten borç içindeyim o nedenle fazla para vermek istemiyorum. Sesi tatlı, çok kulak yormayan, susturucusu olan, Slip-on (tüp) egzoz bakıyorum. Rica etsem konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar...
  11. Morphin

Yamaha R25 GRİ - 2016 Model

Motor 2016 Temmuz ayında İstanbul tuna otomotivden alınmıştır. Tüm bakımları yetkili servisinde yapılmıştır ve bakım faturaları durmaktadır. Rodaj sırasında tüm kurallara uyulmuş, zorlanmamıştır. Hiç bir mekanik sorunu yoktur ve kesinlikle tamir görmemiş, anahtar dahi değmemiştir. Aksesuar...
  12. Morphin

Yeni sezon, yeni yol arkadaşları.

Hatırlayanlar bilir, geçen yıl yine böyle bir başlık açarak 9-10 kişilik güzel bir grup kurmuştuk. Kısa süre içerisinde gitmediğimiz yer kalmadı fakat üyelerin taşınmaları, evlenmeleri vb sebeplerle eskisi kadar bir araya gelemiyoruz. Bu nedenle 5 kişilik grubumuza yeni arkadaşlar eklemek...
  13. Morphin

Marushin 999rs kullanıcı yorumu (Yağmurlu havalar)

Merhaba arkadaşlar... Zamanında diğer kullanıcıların yetersiz yorumlaması ve "süpeer eyii, bah hele balyozla vuruyolar bişey olmuyo yaw" isimli video'yu izlediğim için gaza gelip aldım. İlk kask deneyimim olmasından ötürü karşılaştırma yapma lüksüne sahip değilim ama 5-6 aydır kullanıyorum...
  14. Morphin

Speedsters on the way.

Bu konu sayesinde tanıştığımız arkadaşlar ile sıkı dostluk kurduk. Ve birlikte kurduğumuz grup ile gezilerimiz devam ediyor. Geçtiğimiz pazar güneşli havaları kaybetmeden İstanbul-Gölcük-Yalova gazlayalım ve mangal yapalım dedik. ::gazla:: Biz çok eğlendik umarım sizde eğlenirsiniz iyi...
  15. Morphin

Alpinestars SP-8 Eldiven

Günaydın gençler ve genç kalanlar. Biliyorum konu aslında buraya açılmamalı ama forumun diğer bölümleri ölü ne yazık ki. Eldivenim olmadığı için acıdılar ve hediye olarak SP8 geldi fakat elime büyük geliyor. Değiştirme şansımda yok. Piyasa fiyatının altında uygun bir fiyata satmak veya takas...
  16. Morphin

Neden tüm markalar 600 cc ve üzerinde 10 bin lirayı bulan zam yaptı?

Beyler bunu çok merak ediyorum gerekçe neydi acaba?? Diğer ülkelerde bizde olduğu kadar zam oldu mu acaba? Kara kara düşünüyorum 600 cc makine almam ciddi anlamda çok zor gözüküyor. 3 yıl para biriktirmem lazım... 3 yıl sonra zaten evlilik çoluk çocuk derken fırsat kalmayacak... Yine...
  17. Morphin

İstanbul Maltepe ve çevresinde takılacak arkadaşlar arıyorum.

Merhaba arkadaşlar. İstanbul Maltepe - bostancı - kadıköy çevresinde takılacak arkadaş arıyorum.::cheeeeer Kendimi tanıtacak olursam: 25 yaşındayım. Bilgisayar Mühendisiyim. ::pcgum:: Bekarım. House music dinleyen eğlenceli bir insanım. ::music2:: 23-28 yaş arasında muhabbeti güzel, 250 cc ve...
  18. Morphin

Kafama göre kask yok.

Arkadaşlar kafa yapım sebebiyle kask bulmakta zorlanıyorum. Kafa yapım tam anlamıyla "V" şeklinde. Üst taraf geniş, alt taraf dar. Shoei-Nolan vs denedim normal bedenim "L" fakat her iki markadada Kafamın üst yan köşeleri acıyor ve kafamın üstü değmiyor boşta kalıyor. XL denediğimde ise kafamın...
  19. Morphin

En uygun sigorta 1268 TL (R25-ISTANBUL)

Merhaba arkadaşlar. Hem akıl almak hemde başkalarınında merakını gidermek için açtım konuyu. Bu hafta içinde yeni aldığım motoruma trafik sigortası yaptırmam gerekiyor. En uygun fiyatı Sigortam.net aracılığı ile Anadolu sigorta'dan almış bulunuyorum. Anadolu diğer acenteler: 1335 TL...
  20. Morphin

Yamaha R25 boştayken ses değişik geliyor.

Merhaba arkadaşlar. Yeni kullanıcı olduğum için kafama takıldı. Debriyaja bastığımda gelen ses ile boşa aldığımda gelen ses çok farklı. Boşa aldığımda daha gürültülü, ritmi bi değişik geliyor.. Benim bildiğim boşa almak ile debriyaja basmak arasında bir ses farkının olmaması lazım? :silent:

Yeni mesajlar