Arama sonuçlarınız

1. R

BU SAHNE GERÇEK OLSA NAPARDINIZ:=)

2. R

Park hakkında tavsiye

Selamun aleykum dostlar yakında taşınıyorum ve apartmanın üç tarafı bahçeyle çevrili ,yanlız bahçeye giriş 3 aded yüksek merdivenden oluşuyor.Zinciri bağlayabileceğim hiçbirşey yok. İlk olarak bu merdivenlerden inip çıkabilmek için portatif bir köprü ve son olarakta zinciri bağlayabileceğim bir...
  3. R

YAKIT TÜKETİMİ

Hayırlı akşamlar mt üyeleri 11 litre benzinle 160 km üstünü göremedim. Yüksek devir kullanıyorum ama redline sokmuyorum.Ne kadar gaz açarsan aç bu makinenin bu kadar yakmaması gerekmezmi hesabıma göre ortalama 6.8 litre falan yakıyor. Çok zorladım 4 4.5 litre yaktırdım diyenler yalanmı söylüyor...
  4. R

Güvenlik Şeridi ve Anlayışsız Motorcular

Arkadaşlar trafikte güvenlik şeridinden giderken arkadan gelen motorcular tarafından sıkıştırılıyorum korna çalarak rahatsız ediyorlar .30 40 km bile duran trafikte çok yüksek bir hızken neden böyle yapıyorlar daha ne kadar gidicem bu şeridde . Bazen bıkkınlık geliyor normal şeride geçerek...
  5. R

Motorla ilgili kabus

Arkadaşlar ilk defa böyle bir rüya gördüm.Rüyamda hastaneye gidiyorum hastanede işkence edecekler zoraki kaçıyorum. Hastanenin önünde duran motorum çalışmıyor o esnada hemşire kız gelip unuttuğum eşyaları getirip kaçmama yardım ediyor. Sonra motoru eski evin önüne park ediyorum ailece eski evde...
  6. R

Akvaryum hobisi olan varmı?

Motorcu dostlar varmı sizdede akvaryum sevdası. Ben botanik hastasıyım bitkili akvaryum deyince motor kadar heycan sarıyor. Son çalışmam 1 tonluk bi akvaryumdu taşınma nedeniyle hobiye ara verdim sizde durumlar nedir . Akvaryumu sevipte sıkıntı yaşayanlarada yardımcı olabilirim.
  7. R

z250 sl ilk kaza

İlk kazamı ucuz atlattım koruma olduğu için bende çizik bile yok ama motor kötü dağıldı. Sağ krenaj komple kırıldı ön çatal yamuldu ve fren diski yamuldu bunun dışında sağ sinyalve ön kafa krenajıda dağıldı.Ön teker yürümüyor motorda sıkıntı yok. Masraf ne tutacak çok merak ediyorum hangi...
  8. R

patlama sesi

Üstadlar acemiden bir soru daha çok olduk ama kusura bakmayın.2.vitesde yüksek devirdeyken kurusıkı patlatır gibi ses çıktı dün sabah noluyo len dedim irkildim birden dengemi kaybediodum az daha. Babam motosikletten analamaz ama arabayı söker toplar ona göre karbüratöre pislik kaçmıştır ondan...
  9. R

Gaz ve abs sorunu stop sorunu

Arkadaşlar hepinize kazasız belasız sürüşler. Z250 sl kullanıyorum abs ışığı dururken yanıyor kulanırken sert fren yaptığımda devreye girmiyor arka frende ne kadar asılırsam asılim sanki gerektiği gibi frenlemiyor. Bunun dışında 1.viteste iyice yavaşladığımda durmadığım halde bazen stop...
  10. R

Uzun yol için motor tavsiyesi

Hepinize merhabalar diler kazasız sürüşler temenni ederim. Benim amacım fazla yakmayacak beni öldürmeyecek birşeyler almak=) Bütçem fazla değil şu anda düşündüğüm tek motor yamaha mt-125. Genelde istanbul antalya arası gidip gelicem. Benim kötü bir huyum var altımdaki araba yada motor olsun...

Yeni mesajlar