Motorla ilgili kabus

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
18 Ağu 2014
Mesajlar
668
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar ilk defa böyle bir rüya gördüm.Rüyamda hastaneye gidiyorum hastanede işkence edecekler zoraki kaçıyorum. Hastanenin önünde duran motorum çalışmıyor o esnada hemşire kız gelip unuttuğum eşyaları getirip kaçmama yardım ediyor. Sonra motoru eski evin önüne park ediyorum ailece eski evde motor sohbeti yapıyoruz ev çok kalabalık bi çığlıklarla cama çıkıyoruz motorun ön tarafı komple kopmuş depo kısmına kadar depo kısmındanda kanlar akıyor mahallenin insanları motoru yerde sürüklemiş bütün yol kan içinde o esnada bakıyorum annem cama çıkmış atlamaya çalışıyor. Böyle şeylere takılmamda çok kötü oldum.Geçenlerde kaza geçirdim ama kafaya takmıyorum amcaoğluda motorla hayatını kaybetti şimdi tedirgin oldum ilk defa berbat bir rüyaydı.
 
Katılım
6 Şub 2016
Mesajlar
230
Rüyaları gündelik hayattaki sıkıntıları çözmek için görürmüşüz. Sizinde hastane veya diğer durumlarla ilgili çözemediğiniz bir sıkıntınız mı var acaba? Kötüye yormaya gerek yok bence, Allah sevdiklerinle mutlu bir hayat nasip etsin.
 
Katılım
13 Eki 2015
Mesajlar
1,106
valla rüyalar mesaj olarak yorumlanabılır dikkat et şu sıralar motor sürerken ekstra dikkat et rüya tabirlerinede bak uyudugun yerede kırık felan varmi bak bende bı ara arka arkasıya cok kabus goruyordum şükür geçti
 
Katılım
22 Kas 2012
Mesajlar
5,397
Sırt üstü yatarsam ne olduğu belli olmayan kabuslar görüyorum nedeni nedir hep merak etmişimdir :)
 

DKN

Katılım
11 Ocak 2013
Mesajlar
4,727
böyle rüya mı görülür nerden nereye gelmişin. hemşire kızı almazsan yanına tabiki kabusa döner :mrgreen:
 
Katılım
20 Ara 2006
Mesajlar
162
Askerdeyim ve hergün gelince alacağım r25 in planını yapıyorum. Geçen gün ben de motor üstünde virajı alamayıp öldüğümü gördüm. Etkilenmedim desem yalan olur.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
18 Ağu 2014
Mesajlar
668
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle rüya mı görülür nerden nereye gelmişin. hemşire kızı almazsan yanına tabiki kabusa döner :mrgreen:

Belkide dkn haklıdır kızı almadık orda bıraktık motor kendini idam etti :) Harbi çok tırstım bilmiorum gerçek gibiydi.
 
Katılım
10 Tem 2015
Mesajlar
126
Rüyalar sanılanın aksine gelecek ile ilgili bildiride bulunmazlar. Uzak geleceği bilen, bilebilecek olan herhangi bir olgu, cisim, makine yahut canlı yoktur. Rüyalar sadece bilinçaltının doyuma ulaştırılmasıdır. Örneğin çok fazla motosiklet istiyorsanız, bu hedefinize ulaşmanız zorsa ve bu durum canınızı sıkıyorsa beyniniz bu stresin bir nevi önüne geçebilmek adına bir çoğunu hatırlamadığınız motosiklet ile ilgili rüya görmenize yardımcı olur ve bilinçaltınızı doyuma ulaştırır. Keza kafanızda kurduğunuz kötü senaryolar için de geçerlidir bu durum.

Siz de sanırım farkında olmadan veya kasıtlı olarak hastane, motor, aile üçlüsü arasında can sıkıcı bir konu hakkında kafanızı meşgul ediyorsunuz. Küçüklükten kalma bir hastane fobiniz de olabilir. Dert edecek bir şey yok. Rüyadır bu. Her gece binlercesi görülür, ara sıra birkaç tanesi hatırlanır ve geçer :)
 
Çorum İl Temsilcisi
Katılım
25 Mar 2014
Mesajlar
818
Geçenlerde ufak bi acemilik kazası geçirdim. malum kara haber tez yayılır sınıf arkadaşları öğrendi :) .Bir kaç gün sonra sınıftan bi kız arkadaşım seni rüyamda gördüm dedi. Hadi ya nasıldı dedim. Dedi yolda gidiyordun sonra takla attın dedi :mrgreen: oluroyle :queen:
 
Katılım
13 Mar 2015
Mesajlar
435
Yıldız çıkışından çıkıp köprüye gelmeden ki son virajda motor altımdan kayıp beraber köprünün yanından aşağıya düşmüştüm ben de :mrgreen: nası bir biliçaltım varsa artık :mrgreen:
 
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
13,918
Ben en azından 2-3 ayda bir rüyamda 1-2 dişimin gevşediğini, yerinden çıkacak gibi olduğunu görüyorum ve gerçekten acıyor. Hâline şükret bence.
 
Katılım
2 Kas 2014
Mesajlar
1,000
Annem bu durumda götün açık kalmış oğlum der :D Çok takma ben ne rüyalar görüyorum içinde ben yokum bildiğin aksiyon filmi :)
 
Katılım
25 Eyl 2014
Mesajlar
1,913
Bir makinacı olarak, hemşire kızın en azından fikrini sormadığın için kabus gördüğünü düşünüyorum. Belki gezesi vardı, ataydın arkana. Kesin ahı tuttu :D :D
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
18 Ağu 2014
Mesajlar
668
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir makinacı olarak, hemşire kızın en azından fikrini sormadığın için kabus gördüğünü düşünüyorum. Belki gezesi vardı, ataydın arkana. Kesin ahı tuttu :D :D

Gelmedi ben napim motor 250 lik dedi:mrgreen:
 

mzy

Katılım
10 Şub 2016
Mesajlar
22
Hacı korku filmi gibi rüya görmüşsün ben korktum valla. Bende çok görüyorum böyle ama bence iyiye işaret birşey bende hep öyle oluyor,içini rahat tut
 
Katılım
8 Ara 2015
Mesajlar
1,206
Biz rüyada Adriana Lima'larla güreş tutarken millet kanlı motosikletlerle uğraşıyor eheh.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst