- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar trafikte güvenlik şeridinden giderken arkadan gelen motorcular tarafından sıkıştırılıyorum korna çalarak rahatsız ediyorlar .30 40 km bile duran trafikte çok yüksek bir hızken neden böyle yapıyorlar daha ne kadar gidicem bu şeridde . Bazen bıkkınlık geliyor normal şeride geçerek araçlarla birlikte bende duruyorum bu seferde otomobil sürücüleri sağa geç diye korna çalıp laf söylüyor motor normal şeridde duramaz senin yolun sağ taraf diyen bile oldu . Sağa geçiyorsun bu seferde motorcu rahatsız etmese denyonun biri illaki şeride kayıyor motora geçiş aralığı bırakmıyor.E5 de sağdan giderken yolun kalitesi belli burada daha ne kadar basayım. Kendi canımı hiçe saydım desem milletin canınıdamı hiçe sayayım. E5 taktiği bekliyorum sizden bu ara kafam bozuk sol şeridde yol açıkken plakayı kapatıp yapıştırıyorum gazı trafik duruncada normal araç gibi bekliyorum. Aşırı derecede agresif bir insanım trafikte bu tip sıkıştıran insanlara zarar vermekten korkuyorum bir gün cinnet geçirip birine emaneti takacam az kaldı.