z250 sl ilk kaza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk kazamı ucuz atlattım koruma olduğu için bende çizik bile yok ama motor kötü dağıldı. Sağ krenaj komple kırıldı ön çatal yamuldu ve fren diski yamuldu bunun dışında sağ sinyalve ön kafa krenajıda dağıldı.Ön teker yürümüyor motorda sıkıntı yok. Masraf ne tutacak çok merak ediyorum hangi kawasaki servisine götürmeliyim yardımcı olabilirmisiniz.

knGPZA.jpg
[/url][/IMG]
Z7My1Z.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun,Bu kaza ne şekilde gerçekleşti acaba? tek taraflı ise üzmek gibi olmasın ama beklediğinizin üstünde rakamlar çıkabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim çok şükür geçti gitti kimsenin burnu kanamadan. Sol arka yandan arabaya çarptım tek taraflı derken demek istediğinizi anlamadım.

Ninja 300 olsa bu kadae hasar olsa 13 14 bin lira kafadan hasar var derdim size 250 slleri bilemicem ama 6 7 binden asagi rakam beklemeyin kawasakiden tabi 250 sl için ayri bi fiyat politikalari yoksa(honda mesala bi ara cbr yedek parcalarini cok ucuzlatmisti gibi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
13 14 binmi çöpemi atim yani çalışan motoru zaten 12 bine aldım:=)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Anladım peki teşekkür ederim 6 7 binde çok değilmi değişecek çok fazla bişey yokki sağ krenaj ön kafa disk amartisör bu kadarmı tutar.

geçmiş olsun iki tekerin kaderi bu bir de grenajlı ve japon olunca en ufak kazada bile işin tadı tam kaçıyor hız kaç kilometre idi ön takım bayağı yamulmuş , allah beterinden korusun

Son düzenleme:
Teşekkür ederim çok şükür geçti gitti kimsenin burnu kanamadan. Sol arka yandan arabaya çarptım tek taraflı derken demek istediğinizi anlamadım.

tek taraflı derken kendin bi yere mi çarptın demek istemiştim ama arabaya çarpmışsın.Kusur sizde mi?

Kardeşim cidden çok görünmesede o parçalar değişirse 6-7 isteyebilirler geçmiş olsınnnn ;(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hatalı ben değilimde benim işte sınavları kazandım ehliyet almaya hak kazandım sertifikayı beklemeden yola çıktım. frene çok hızlı bastığım içinde abs devreye girdi kaza olmayacak yerde kaza oldu durmadı motor. Yanlız motor kazası çok kötüymüş 10 15 km civarı hızla çarptım bu hale geldi.

Geçmiş olsun. Servise yaptirirsan eğer Motoru satsan odeyemezsin. Yurt dışından halletmeye bak. İşin zor kolay gelsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkür ederim hepinizi Allah korusun başıma gelen kaza sizlerede sadaka olsun inşallah. Yanlız süperman gibi uçmakda çok zevliydi bu arada mt raceline 250 lira civarı bir kask vardı kafamda tmm iyi güzel direk başımı sağ arkadan vurdum başımın üstüne düştüm korudu ama kask çöktü resmen hız daha yüksek olsaydı bu kask beni ne kadar korurdu bilmiorum ben bu kaskı rahatlık olarak herkeze tavsiye ederim ama koruma olarak uzak durun derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

Geçmiş olsun. Servise yaptirirsan eğer Motoru satsan odeyemezsin. Yurt dışından halletmeye bak. İşin zor kolay gelsin

Yurt dışından nasıl halledebilirimki hiç anlamıyorum yardımcı olursanız olabilir parçaları nerden bulabilirim nasıl alabilirim.

Motorcu muhabbeti var motovlog yapan. kawasaki motorunun parçalarını bir internet sitesinden çok ucuza getirmişti. Son videolarını izle söylediği siteler işine yarayabilir. En kötü ihtimalle iletişime geçersin sana bir yol çizer vakit bulursa.

Arkadaşlarımız haklılar malesef z-moto yedek parça konusunda sıkıntılı hem pahalı olur hem de beklersiniz. Ebay'den araştırın getirtebildiğiniz parçaları oradan alın. Yoksa ciddi rakamlar çıkacaktır işçilik ile beraber.

Son düzenleme:

Sti

DKN hakli,stunt bike a cevir. Tarzini degistirdik,kazasi yok falan ayagi yap. Yapistir gitsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kimseyi kandırıp yapıştırmak gibi bi niyetim yok bu motoru iyice pert olana kadar kullanıcam ben yaptırıp kullanmak derdindeyim daha nasip olursa uzun yıllar binicem satma gibi durum olursada kazası neyse söyler kaza fotolarını gösteririm. İlginç fikir için yinede teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar