Arama sonuçlarınız

1. uguruyaniker

Otopark Yangını

Merhaba; Dün akşam abone olduğum otoparkta çıkan yangın sonrası motorum kullanılmaz hale geldi. En çok hasar benim motorumda var ve bunu otoparkın karşılaması gerekiyor diye biliyorum fakat otoparkın sigortası yok. Yanı adam cebinden karşılamak zorunda. Ama uzlaşmaya gidemeyecekmişiz gibi bir...
  2. uguruyaniker

Gulhane tarafinda otopark

Merhaba Arkadaslarin yarin gulhane parkina gidecegim. Yakinlarinda motorumu birakabilecegim otopark var mi? Bildiginiz yada guvendiginiz neresi var? Simdiden tesekkuler, kazasiz yolculuklar :)
  3. uguruyaniker

CBR250 Gaz Kesme Sorunu

Herkese iyi aksamlar 2014 cbr250 var. 13000 km'de. Az once ve donerken yaridan fazla gaz acinca teklemeye basladi motor. Yavas yavas gaz acinca cikiyor, ama ani gaz acmada egsoz patirdamaya baslayip motor blogundan gelen ses azaliyor. 12000 bakimini henuz yaptiramadim maddi sorunlardan dolayi...
  4. uguruyaniker

CBR250 Gaz Kesme Sorunu

Herkese iyi aksamlar 2014 cbr250 var. 13000 km'de. Az once eve donerken yaridan fazla gaz acinca teklemeye basladi motor. Yavas yavas gaz acinca cikiyor, ama ani gaz acmada egsoz patirdamaya baslayip motor blogundan gelen ses azaliyor. 12000 bakimini henuz yaptiramadim maddi sorunlardan dolayi...
  5. uguruyaniker

CBR250R Korna Sorunu

Bu aksam onumdeki arkadaslari uyarmak maksadi ile fazla gaz acarak kisa kisa ama cok seri sekilde kornaya basmak durumunda kaldim. Yaklasik bi 35-40 seri kornadan sonra korna kesildi. Durdugumuzda da tek tek sigortalari sokup, degistirip kontrol ettim, sikinti sigortalarda degil. Kornaya ulasan...
  6. uguruyaniker

CBR 250R icin beyaz ampul

Konu gayet acik ve net aslinda. Hemen yapmak istiyorum bu degisimi. Bauhaus' da bir model vardi osram'in ama su voltaj degerlerine kafam ermedi. Bi de bunlar standart soket mi, alinca hemen taktirabilir miyiz? Kullanan arkadaslar arti ve eksilerini yazarsa sevinirim. Pisman olacagim bi...
  7. uguruyaniker

Güngören Otopark

Arkadaşlar Güngören'de, tercihen Kale Center ya da Belediye çevresinde otopark arayışı içerisindeyim. Haznedar Yeraltı Otoparkı dolu olduğundan düşüncelerim suya düştü. Çevrede olan arkadaşlar var ise yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi geceler.
  8. uguruyaniker

ABUS Disk Kilidi Kullanan Var mı?

Malum hırsızlıklar iyice arttı. Önlem olarak Abus Motosiklet Disk Kilit - 8077 Granit Detecto X-Plus (http://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-Motosiklet-Disk-Kilit-8077-GRANIT-DETECTO-X-PLUS_2448.html) alayim diyorum. Kaliteli ve guvenli bir urune benziyor. Siz ne dersiniz?
  9. uguruyaniker

Lastik Yakma

Merhaba, Arkadaşlar yarın yeni lastik taktıracağım. Şu an ki lastiğimi tekrar kullanamayacağımdan dolayı yakmak istiyorum. Ancak ve ancak freni tam sıkarak gazı açıp debriyajı bıraktığımda ön fren motoru tutamıyor ve ilerlemeye başlıyor. Neyi yanlış yapıyorum çözemedim. Eve gelene kadar her...
  10. uguruyaniker

4Riders Armor Deri Ceket

Herkese günaydın :) Deri mont almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir şeyler var. Kışın sıcak tutar mı? Kullananlar varsa memnun mu? Yağmura dayanıklı mı? http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-armor-deri-ceket-pmu2204
  11. uguruyaniker

CBR250 Plakalık

Merhaba, Arkadaşlar şu plaka olayına çözüm getirmem lazım. Görünmesin plaka. Sökmem mi lazım, katlanır plaka mı olması lazım, yardımınız lazım. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
  12. uguruyaniker

Shark Speed - R Original İncelemesi

Merhaba; Baska bir inceleme yazisi ile karsinizdayim. Bu seferki konugumuz Shark Race-R Original. Oncelikle forumda actigim diger konulari gorenler kask konusunda nasil kararsiz oldugumu gormuslerdir. Race-R Pro ve Race-R arasinda cok gidip geldim ama daha bu isin ucunda Sharktooth var dedim...
  13. uguruyaniker

Zincir yağlama hakkında

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Salı günü Allah izin verir ise zincirimi temizleyip tekrar yağlamak istiyorum fakat aklıma takılan soru şu: AEA'ın videosunda zinciri yağlamadan önce temizlerken bir temizleme spreyi kullanıyor. Zincir yağım mevcut fakat o temizleme spreyi olmadan zinciri nasıl...
  14. uguruyaniker

Shark Race- R Pro

Merhaba; Arkadaslar, yarin bu kaska bakmaya Anes'e gidecegim. Aklima cok takildi, bi incelemem lazim. Kaska orada bakarken dikkat etmem gereken seyler neler? Ayrica malum kask termoplastik degil ama yine kabuk omru falan var midir? Genelde '12 uretimi imis bu kasklar. Sikinti cikarir mi...
  15. uguruyaniker

AGV vs Shark

Merhaba, Arkadaşlar şu an kullandığım kasktan gına geldi artık. Buğu yapıyor, deli gibi ses yapıyor, üşütüyor falan. Kullandığım kask Givi h50.2, ucuz bir kasktı. Artık uzun yıllar kullanabileceğim iyi bir kask istiyorum. 1000 tl civarı bi bütçe ayırdım bu konuya. Acelem yok, iyice araştırmak...
  16. uguruyaniker

G-eye Action Cam İnceleme

Merhaba, İkinci inceleme yazım ile karşınızdayım. Bu sefer ki bir aksiyon kamerası. Decathlon mağazasında gördüğüm anda ben bunu alacağım dedim ve aldım. Kısa bir bilgi vereyim. Ürün 1080p*30fps, 720p*60fps ve 720p*30fps olarak çekim yapabiliyor. 5mp saniyede 3 kare fotoğraf çekim hızına sahip...
  17. uguruyaniker

G-eye Action Cam Hakkında Bilgi

Öncelikle herkese merhaba, Aklımda uzun zamandır bir aksiyon kamerası almak var ama maddi durumlardan dolayı pek de yeltenemedim. Dün Decathlon'un internet sitesinde bu ürüne rastladım ve fiyatı da hoşuma gitti açıkçası. Ama aklıma takılan, iş görür mü? Tabi ki bi Go Pro performansı beklenemez...
  18. uguruyaniker

Bilek agrisi

Merhaba; Sehir ici dur-kalklarda sizinde bilek kemiklerinizde ayri oluyor mu? Oturus pozisyonum mi yanlis, one mi cok agirlik veriyorum yoksa elciklerim mi cok sert anlayamadim. Uzun yolda bir sikinti yok iken sehir ici ise gidis gelislerimde bazen yolu uzatip dolasarak gidiyorum eve, agri...
  19. uguruyaniker

Anahtarlarimi kaybettim

Aksam isten ciktim, dolaba bi baktim anahtarlar yok. Acaba ustunde mi biraktim diye kosa kosa indim otoparka, yine yok. Babamdan yedekleri istedim hemen. Bayagi bi gezdikten sonra geldim eve. Zeytinbunu'dan Bakirkoy'e oradan da eve geldim. Aklima takilan acaba anahtari bulan kalabalik zamana mi...
  20. uguruyaniker

Uygun lastik bulamıyorum

Üstadlarım, benim lastik ebatlarında 110/70-17M/C (54S)ve 140/70-17M/C (66S) yazıyor amma velakin ne 54S lastik bulabildim, ne de 66S. Pirelli Diablo Rosso II, Michelin Pilot Power 3 ve Metzeller Sportec M3 modellerine baktım (büyük ihtimal diablo olacak) ama bir türlü tam uyumlu lastiği...

Yeni mesajlar