CBR 250R icin beyaz ampul

Konu gayet acik ve net aslinda. Hemen yapmak istiyorum bu degisimi. Bauhaus' da bir model vardi osram'in ama su voltaj degerlerine kafam ermedi. Bi de bunlar standart soket mi, alinca hemen taktirabilir miyiz?

Kullanan arkadaslar arti ve eksilerini yazarsa sevinirim. Pisman olacagim bi degisiklik yapmak istemem.

Simiden tesekkurler, kazasiz yolculuklar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:02 ----------

Arada kaynadi sanirim :/

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motosikletler 12 voltluk ampulleri kullanır.
bağlantı kısımları ise h1,h2,h3,h4,h5,h6,h7 gibi çeşitleri vardır. sizin motorda hangisi kullanılır bilmem. zenon olmadığı sürece ne kadar beyaz olur orası tartışılır ama.

illaki beyaz olsun derseniz zenon kit bakmanız daha doğru.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Beyaz ampul diye tabir edilen mavi camlı ampuller sisli ve yağışlı havalarda iyice etkisizleşiyor. Soketler ise standarttır,
En yeni kasanın kullanım kitapçığında H7/H4 belirtilmemiş, 55W yazmışlar. Bana uzun/kısa 2 tane H7 55W gibi geldi. Önceki kasalarda H4 olabilir.
http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/ bol bilgi bulabilirsin.

Bende merak ettim taktım beyaz ampül orjinal far daha iyi aydınlatıyor pişman oldum taktığıma illede beyaz olsun istiyorsan xenon almanı öneririm boşuna para verme önünü göstermiyor adam gibi

Hort....

Benim cbr ninde ampul gitti.. Değiştirmeyi düşünüyorum kullanım kitabında 12v 55/60w yazıyor siz ne önerirsiniz..

Philips osram nightbreaker yada bosch plus 90 gibi ampuller var..

Beyaz takıntısı yok bende sadece yağmur ve gece rahat görebilmek benim için önemli.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar